Çözüldü✓ CS2 FPS DROP GİRMESİ VE AZ FPS

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video attım hocam

Bende HDD yok M2 var sadece

Ayrıca hocam bıos sürümü oyundaki bir hatayı çözmeye sebep olurmu yani?
Evet. O BIOS'u kesinlikle güncelle. Ondan sonra D.O.C.P'yi aç.

Evet. O BIOS'u kesinlikle güncelle. Ondan sonra D.O.C.P'yi aç.
Anladım hocam bu güncelleme Kaç dakika sürer + Önce format atıpmı biosu güncelleyeyeyim yoksa biosu güncelleyipmi format atayım yani formattan sonra Bios sıfırlanıyormu? Çünkü Windows 11 kullanıyordum Windows 10'a geçtim Büyük ihtimal kodlar birbirine karıştı basit hatalar olabiliyor hem temiz windows'u kurmuş olurum format sayesinde Windows 10 hem de BIOS'u güncellerim aldığım hata AMD CRASH DEFENDER ÇÖKMEYİ ÖNLEDİ
(PCYİ YENİDEN BAŞLATIN)

Hangi şekilde girdin hocam?
hocam bana çok yardımcı oldunuz size çok çok teşekkür edrim sağolun varolun
size son bir sorum olacak sistemim hakkında bazı anakartlarda elektrik kesildiğinde duo bıos olduğu için eski bıosa geçiyormuş bu sayede bozulma vs olmuyor diyorlar benim anakartımda bu özelllik varmı?

Anladım hocam bu güncelleme Kaç dakika sürer + Önce format atıpmı biosu güncelleyeyeyim yoksa biosu güncelleyipmi format atayım yani formattan sonra Bios sıfırlanıyormu? Çünkü Windows 11 kullanıyordum Windows 10'a geçtim Büyük ihtimal kodlar birbirine karıştı basit hatalar olabiliyor hem temiz windows'u kurmuş olurum format sayesinde Windows 10 hem de BIOS'u güncellerim aldığım hata AMD CRASH DEFENDER ÇÖKMEYİ ÖNLEDİ
(PCYİ YENİDEN BAŞLATIN)
BIOS'u güncelleyip formatı at. Maksimum 5 dakika sürüyor.

hocam bana çok yardımcı oldunuz size çok çok teşekkür edrim sağolun varolun
size son bir sorum olacak sistemim hakkında bazı anakartlarda elektrik kesildiğinde duo bıos olduğu için eski bıosa geçiyormuş bu sayede bozulma vs olmuyor diyorlar benim anakartımda bu özelllik varmı?
BIOS Flashback özelliği var işte anakartında o işlemi de nasıl yapacağını yazdığım.

tamam ama ram frekansını artırmayacaksam neden 5600mhz parası veriyorum
RAM ler o frekansta olabilir, senin işlemcinin bellek kontrolcusu ve anakartın desteklemesi konu

BIOS'u güncelleyip formatı at. Maksimum 5 dakika sürüyor.

BIOS Flashback özelliği var işte anakartında o işlemi de nasıl yapacağını yazdığım.
eyw yakında güncelleyeceğim

RAM ler o frekansta olabilir, senin işlemcinin bellek kontrolcusu ve anakartın desteklemesi konu
anakartım ASUS B650M-A WIFI II BUNU DESTEKLİYORMU BİLGİN VARMI?

eyw yakında güncelleyeceğim

anakartım ASUS B650M-A WIFI II BUNU DESTEKLİYORMU BİLGİN VARMI?
Anakartın destek listesinde olması yetmiyor işte onu demeye çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,955
Üyeler
186,416
Son üye
Cosmopro
Geri