Son gelen içerikler gayet yeterli benim için. Olması gereken şeyleri yapıyorlar. Bu Valve - CS ilişkisinde normal olmayan bir şey.Bir şeyin geri döndüğü yok
Tmdır senin için yeterliyse CS2 tamamdır. Belli ki CSGO'da binlerce saat geçirmemişsin.Son gelen içerikler gayet yeterli benim için. Olması gereken şeyleri yapıyorlar. Bu Valve ve CS arasında normal olmayan bir şey.
İşte bu güncellemeler doğru düzgün geliştirmelerin başlangıcı olacağı düşünülüyor, büyük olasılıkla da öyle. Anti-cheat konusunda şahsen Vanguard gibi kernel anti cheat kullanmayı tercih etmiyorum. Valve'nin sunucu tarafında çalışan ve AI destekli anti cheat projesinden umudum var.Ya bir şeyi bu kadar savunmayın Allah aşkına. Bu oyunu sen yapmadın kardeşim seviyor olabilirsin de CS'nin sınıfta kaldığını kabul et. İnsanlar yıllardır doğru düzgün bir yenilik bekliyor. Tabi bundan daha öncelikli olarak bir anti cheat bekliyor fakat oyun aynı şeyler etrafında dönüp duruyor.
Şu anda aktif olarak CS:GO oynayamıyoruz malesef. Supermacy gibi projeler var lakin onlarda whitelist ile çalışıyor.Tmdır senin için yeterliyse CS2 tamamdır. Belli ki CSGO'da binlerce saat geçirmemişsin.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun yaŞu anda aktif olarak CS:GO oynayamıyoruz malesef. Supermacy gibi projeler var lakin onlarda whitelist ile çalışıyor.