Neler Yeni

CS2 geri dönüyor! Gaben CS'yi seviyor!

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
Bir şeyin geri döndüğü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Murat Karagöl
Ya bir şeyi bu kadar savunmayın Allah aşkına. Bu oyunu sen yapmadın kardeşim seviyor olabilirsin de CS'nin sınıfta kaldığını kabul et. İnsanlar yıllardır doğru düzgün bir yenilik bekliyor. Tabi bundan daha öncelikli olarak bir anti cheat bekliyor fakat oyun aynı şeyler etrafında dönüp duruyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
Son gelen içerikler gayet yeterli benim için. Olması gereken şeyleri yapıyorlar. Bu Valve ve CS arasında normal olmayan bir şey.
Tmdır senin için yeterliyse CS2 tamamdır. Belli ki CSGO'da binlerce saat geçirmemişsin.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya bir şeyi bu kadar savunmayın Allah aşkına. Bu oyunu sen yapmadın kardeşim seviyor olabilirsin de CS'nin sınıfta kaldığını kabul et. İnsanlar yıllardır doğru düzgün bir yenilik bekliyor. Tabi bundan daha öncelikli olarak bir anti cheat bekliyor fakat oyun aynı şeyler etrafında dönüp duruyor.
İşte bu güncellemeler doğru düzgün geliştirmelerin başlangıcı olacağı düşünülüyor, büyük olasılıkla da öyle. Anti-cheat konusunda şahsen Vanguard gibi kernel anti cheat kullanmayı tercih etmiyorum. Valve'nin sunucu tarafında çalışan ve AI destekli anti cheat projesinden umudum var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tmdır senin için yeterliyse CS2 tamamdır. Belli ki CSGO'da binlerce saat geçirmemişsin.
Şu anda aktif olarak CS:GO oynayamıyoruz malesef. Supermacy gibi projeler var lakin onlarda whitelist ile çalışıyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,936