Aykut D.
80+ Gold
Oooo ben Altınşehir sen nerdesin bremin .Adıyamanlıyım ondan
Oooo ben Altınşehir sen nerdesin bremin .Adıyamanlıyım ondan
Battle royale çok benim sevdiğim tarz değil ama denenebilirMobil pubg?
Kahtalıyım benOooo ben Altınşehir sen nerdesin bremin .
Adıyaman kahtada forum üyesi olması şaşırtıyor beni teknolojinden çok uzak memleket .d .Battle royale çok benim sevdiğim tarz değil ama denenebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kahtalıyım ben
Botları gırtlaklıyasım gelmişti o oyunda.Insurgency dene daha zorlu
Dünya çok küçük yer be. Geçen cs oynarken Kahtalı Duo denk geldi, şimdide forumda Adıyamanlı. Teknoloji demek iPhone telefon demek kahtalılar için. Teknoloji cahili bunlarAdıyaman kahtada forum üyesi olması şaşırtıyor beni teknolojinden çok uzak memleket .d .
Hocam nasil 2400 yaptiniz ? Cok zor bence cs rank sistemini bos verin faceitdeki bu elo global ustuFaceit 2400 elo, 5k saatim var. Faceit maçında birine sövdüm baya admin çıktı 6 ay banladı o konuda rahatım. Mm girdim mg üzerine çıkamadım dedim artık bırakma zamanım gelmiş
6 ay ban yedim zaten. Takıma bi kız geldi çok kötü oynuyodu. Baya sövdüm faceit admini çıktı 6 ay banladıHocam nasil 2400 yaptiniz ? Cok zor bence cs rank sistemini bos verin faceitdeki bu elo global ustu
EKip fln mi kastiniz tek basima mumkun degil cunku6 ay ban yedim zaten. Takıma bi kız geldi çok kötü oynuyodu. Baya sövdüm faceit admini çıktı 6 ay banladı
Doğrudur herkese göre bir oyun değil ama alısınca realizm isteyene ilaç gibi diyebilirim.Botları gırtlaklıyasım gelmişti o oyunda.
CS2 oynayan birisi çok zor bağımlısı olur.e sonra onların bağımlısı olmaz mı hocam sonu yok bu işin