ben bu oyunda konsolu açamıyorum bu arada konusu açılmamışken sorayım dedimben şahsen her şey yüksekte oynuyorum çok net görüyorum herseyi donma takılmada yok fps de gayet yüksek o yüzden düşürme ihtiyacı duymadım zınk diye indiriyorum avelleri sen nası rahat ediyorsan öyle oyna
unlost fps arttırma dene harbi iyi bu sefer görüntü çamur olmuyor merak etmeFps artırma değil en iyi şekilde rakibi görebilmek için ayar nasıl olmalı ? Fazlasıyla fps alıyorum zaten.
Ayarlarım görseldeki gibi.
dostum ayarlara gir klavye/fare bölümüne ordan arayüz tuşlarına gel konsol aç kapa var ordaki tuşu " yap açılır bende de açılmıyordu tuş yanlış atalıydı muhtemelen sendede öyledirben bu oyunda konsolu açamıyorum bu arada konusu açılmamışken sorayım dedim
klavyeyi ingilizce yap düzelcekben bu oyunda konsolu açamıyorum bu arada konusu açılmamışken sorayım dedim
ingilizce türkçe klavye olayıda vardostum ayarlara gir klavye/fare bölümüne ordan arayüz tuşlarına gel konsol aç kapa var ordaki tuşu " yap açılır bende de açılmıyordu tuş yanlış atalıydı muhtemelen sendede öyledir
ingilizce yapınca düzeldi direk önceki oyunda fps max 400 yapmıştım öyle kalmış. bi fps denemesi yapıcam şimdiklavyeyi ingilizce yap düzelcek
Mesaj otomatik birleştirildi:
ingilizce türkçe klavye olayıda var
400 üstü çok zor yaingilizce yapınca düzeldi direk önceki oyunda fps max 400 yapmıştım öyle kalmış. bi fps denemesi yapıcam şimdi
dururken 500 koşarken 580 650 savaşırken 580 600 veriyo dust 2 rekabetçi her şey ultraOrta ve altını yapınca 1080p monitörde çamur gibi oldu benim yükseğe aldım 150fps civarı oynuyorum
400 üstü çok zor ya
ona rağmen gelen geçen kafama vuruyodururken 500 koşarken 580 650 savaşırken 580 600 veriyo dust 2 rekabetçi her şey ultra
Çok iyi fps oyunu için 5600 alanlar battı full .ddururken 500 koşarken 580 650 savaşırken 580 600 veriyo dust 2 rekabetçi her şey ultra
ona rağmen gelen geçen kafama vuruyo