S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Kilowatt diye kasa gelmis 20$ dolusun hemen
Yeni hilelerin önü açılmıştır ne olacakneler içeriyor güncelleme
güncelleme gelir gelmez başlattım 2 saatte yüklendi kasa 60 dolardan çıkmış ben yükleyene kadar 18 dolara düştü 1 gbs internetim olsaydı 60 dolar cepteydiKilowatt diye kasa gelmis 20$ dolusun hemen
Öyle hemen düşmez bro. Ben her kasa güncellemesi de oyundaydim hiç ilk çıktığı anda dusuremedimgüncelleme gelir gelmez başlattım 2 saatte yüklendi kasa 60 dolardan çıkmış ben yükleyene kadar 18 dolara düştü 1 gbs internetim olsaydı 60 dolar cepteydi
Çoğunluk skin. Zeusa skin yeni bıçak gelmiş kasa gelmis ses ayarı güncellemesi bide ping konusunda biseyler yapmışlar o kadarneler içeriyor güncelleme
Allah'ın belaları şu FPS olayına da bi el atmadılar gitti. 170 lerde sürünüyoruzÖyle hemen düşmez bro. Ben her kasa güncellemesi de oyundaydim hiç ilk çıktığı anda dusuremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğunluk skin. Zeusa skin yeni bıçak gelmiş kasa gelmis ses ayarı güncellemesi bide ping konusunda biseyler yapmışlar o kadar
bedav kasa mı veriyorlar?güncelleme gelir gelmez başlattım 2 saatte yüklendi kasa 60 dolardan çıkmış ben yükleyene kadar 18 dolara düştü 1 gbs internetim olsaydı 60 dolar cepteydi
Hayır haftalık bonus ile düşebiliyor. Ben düşürüp 40 dolardan sattım şimdi 16 dolara kadar düştü.bedav kasa mı veriyorlar?
benim envanter 55 dolar falan piyasa çok düştü her şey ucuzladı bu arada havuzdan hangi kasa çıkmışHayır haftalık bonus ile düşebiliyor. Ben düşürüp 40 dolardan sattım şimdi 16 dolara kadar düştü.
Şaka? Kasa mı diss lemişlerbenim envanter 55 dolar falan piyasa çok düştü her şey ucuzladı bu arada havuzdan hangi kasa çıkmış
yok bu güncellemeden sonra demiyorum ya bu cs2 çıktığından beri piyasa çok ucuzladı daha tam piyasa ne hangi skinler (yeni) kaç dolar falan bilmiyorum sadece redditte yeni gelen skinlere göz attım.Şaka? Kasa mı diss lemişler