mehmetcank
80+
Akşamları arkadaşlarla bir kaç el atıyoruz düzenli. Beklerim dcye.
Al işte bir FPS mağduru dahaOC'lu 5600 ve RX 6600 sistemde 200 FPS alıyorum bu oyun oynanmaz artık bana göre
Rank nedir?Akşamları arkadaşlarla bir kaç el atıyoruz düzenli. Beklerim dcye.
düşük ayarlarda da mıArtık silahlara 4 yerine 5 sticker yapıştırılabilir ve ayrıca sticker'ı istediğin yere yapıştırabilmekte ayrı güzellik. Beğendim bu update'i ama şu FPS ve Performans olayına el atmaları gerek acilen. RTX3060 12GB - 12400F ile ölüm maçında 140 - 210 arası FPS de sürünüyorum ve 240 hz monitör var tam faydalanamıyorum.
Hocam oyun yeni nesil bi motora geçiş yaptı bu saatten sonra fps için bişey beklemeyin bence farklı bi teknoloji çıkar falan orası ayrı konu ama yapılacak en baba optimizasyon güncellemesi ilse 170 fpsin 190' a anca çıkar.Allah'ın belaları şu FPS olayına da bi el atmadılar gitti. 170 lerde sürünüyoruz
Evetdüşük ayarlarda da mı
yani belki denemişsinizdir ama unlostun cs ayarlarını deneyin bir de. çok düşük geldi bana fps bu kadar olmaması lazımEvet
1152x864 - Low Settings + Performance
Hocam sisteminizin test videoları vardır internette herkeste mi böyle. cidden azmış çünkü kullandığınız ayarlara göre.Evet
Ölüm maçında çok kişi olduğundan ekstradan düşüyor.Hocam sisteminizin test videoları vardır internette herkeste mi böyle. cidden azmış çünkü kullandığınız ayarlara göre.
Rekabetçi 190 - 250 arasıHocam sisteminizin test videoları vardır internette herkeste mi böyle. cidden azmış çünkü kullandığınız ayarlara göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ölüm maçında çok kişi olduğundan ekstradan düşüyor.
Bu kadar düşük olması hiç normal değil 1280-1024 çözünürlük yüksek ayarda 200+ fps alıyorum sizinde bu tarz almanız lazım normaldeEvet
1280x1024 ayarlarda böyle benim bende rekabetçi seçkinde falan 300 altına zor düşüyor ölüm maçında vesaire 200+ ölüm maçında arada 160 falan görüyorum anlık geri çıkıyorBu kadar düşük olması hiç normal değil 1280-1024 çözünürlük yüksek ayarda 200+ fps alıyorum sizinde bu tarz almanız lazım normalde
Csgo 200 CS2 100fps afied.Allah'ın belaları şu FPS olayına da bi el atmadılar gitti. 170 lerde sürünüyoruz