cs2 hileye denk gelmek

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,637
baya bi aradan sonra cs2 atayım dedim rekabetçi girdim girer girmez pişman oldum adam resmen duvar arkası baseden vuruyor oyundan soğudum bu ne arkadaş
oyunun geldiği noktaya bak cs2 de hileler azalacak dendi aksine arttı
1712937616856.png

baya bi aradan sonra cs2 atayım dedim rekabetçi girdim girer girmez pişman oldum adam resmen duvar arkası baseden vuruyor oyundan soğudum bu ne arkadaş
Alıntıyı görüntüle
Dün bana da geldi cidden arttı şu aralar bizim takıma geldi yapacak bir şey yok tpmi aldım çıktım oyundan. Karşı takıma da üzüldüm şimdi

Sadece arkadaşlarınızla oynarsanız? Hile yapmaya kalkarsa ertesi gün ensesine geçirirsiniz tokatı “Niye hile açıyon?!” diye
?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün bana da geldi cidden arttı şu aralar bizim takıma geldi yapacak bir şey yok tpmi aldım çıktım oyundan. Karşı takıma da üzüldüm şimdi
yok rakip açtı bizim takım degil izleyici moddaki bizim adam hile degil

Alıntıyı görüntüle
hocam bende arada sırada giriyorum çok hileci türedi bu günlerde hepsini repliyorum ama bitecek gibi değiller

Faceitte bile açıyorlar alenen

?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok rakip açtı bizim takım degil izleyici moddaki bizim adam hile degil
Sadece arkadaşlarınızla ve ya aynı sunucudan kişilerle oynayın ifadesini şakalı bir şekilde ifade etmek istedim :)

Alıntıyı görüntüle
CS2 de çok fazla hile var premier yüksek elo sıralama tablosunun yarıdan fazlası hile kullanıyor. CS de hileler hep vardı şimdi de var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,492
Üyeler
197,203
Son üye
tahatass
Geri