Neler Yeni

cs2 hileye denk gelmek

grasdiyas

80+ Silver
daha 2 saat önce girmiştim adamda aim vardı her vurduğu hs gidiyo adamdaki reflex kedide yoktur utanmasa duvar arkasından vuracak
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam steam'ı açıyorsunuz, kütüphaneye geliyorsunuz, cs2'ye sağ tık yapıp kaldır> bu uygulamanın yüklemesi kaldırılsın mı sorusuna evet diyorsunuz bütün dertlerden kurtuluyorsunuz. denedim çok işe yarıyor
cs den vaz geçmemmmm valodaki veletlerden kurtulduğum için mutluyum

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
daha 2 saat önce girmiştim adamda aim vardı her vurduğu hs gidiyo adamdaki reflex kedide yoktur utanmasa duvar arkasından vuracak

cs den vaz geçmemmmm valodaki veletlerden kurtulduğum için mutluyum
🤣🤣🤣 ondan zaten bu hileden vs. kurtulamıyoruz ya, bırak demiyorum 6 ay git the witcher rdr2 falan oyna bilgisayar oyunu neymiş bir tadına bak 🤣🤣

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Günaydın bu sorunlar 2012'de CSGO'nun çıkış yapmasından ardından beri bir kere olsun azalmadı hala artarak devam ediyor.. Çekilecek dert çile değil
Faceit bir çözüm derseniz zamanında bundan yıllar önce oyundan tanıştığım bir arkadaşım var hileyle yıllardır faceit oynuyor hatta bir keresinde merak edip faceit girmiştim göstermişti ve güncel olarak hala ban yemeden hayatına devam ediyor.. Faceit Anti-Cheat Clienti çok süper değil sadece Valve'nin bi halta yaramayan VAC sisteminden daha iyi.. Elemanın kullandığı hile de ya bedava ya da çok ucuz bir hile olması lazımdı tam hatırlamıyorum artık konuştuğum biri değil ancak hala steamde ekli arada ban yemişmi diye bakıyorum hala bansız devam ediyor

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Efehan
orada da var deniliyor

yeni başlamak oyunu kavramak baya zaman alıyor ya fps oyunlarında
oynuyorum ben denk gelmedim hala. Olsa bile mm e göre daha azdır.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,589
İsim
ismail
Takımıma gelen hile kullanan birisi oyunun şuan anticheat sisteminin olmadığını söylemişti.Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.10 maçta 1 kere gelmiştir belki bilemiyorum çok karşılaşmadım.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Takımıma gelen hile kullanan birisi oyunun şuan anticheat sisteminin olmadığını söylemişti.Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.10 maçta 1 kere gelmiştir belki bilemiyorum çok karşılaşmadım.
ben de aynı şekil 10 maçta 1 kesin olarak belli ediyor
ama şüphelendiğim 3 maçta 1 mutlaka denk geliyor mesela save ediyorum adamın tahmin etmedigi yere pusuyorum adam pre fire ile alıyor beni örnegin raunt ortasında 40 kill alıyor

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,589
İsim
ismail
ben de aynı şekil 10 maçta 1 kesin olarak belli ediyor
ama şüphelendiğim 3 maçta 1 mutlaka denk geliyor mesela save ediyorum adamın tahmin etmedigi yere pusuyorum adam pre fire ile alıyor beni örnegin raunt ortasında 40 kill alıyor
Arada kutu almak için giriyorum.Başka bir amacı kalmadı bu oyunun.

Top Bottom