Neler Yeni

CS2 İçin Monitör Seçimi: Gamepower 200Hz VA Panel

yusfozhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Özhan
merhabalar. 4060Tı lı sistem almayı düşünüyorum ve ağırlıklı olarak oynayacağım oyun cs2. Gamepower 200hz 0.5 va panel beyaz monitör almayı düşünüyorum. Anlayan abiler yardımcı olabilir mi bana monitör konusunda. 200hz yeterli mi va panel iyi mi bu tarz.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,789
İsim
Selim
merhabalar. 4060Tı lı sistem almayı düşünüyorum ve ağırlıklı olarak oynayacağım oyun cs2. Gamepower 200hz 0.5 va panel beyaz monitör almayı düşünüyorum. Anlayan abiler yardımcı olabilir mi bana monitör konusunda. 200hz yeterli mi va panel iyi mi bu tarz.
Curvet ve 27 inç sadece CS go için alıyorsan en kötü özellikleri seçmişsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
abbas
Yenileme hızı daha yüksek bir monitör alman daha iyi olur.

yusfozhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Özhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Curvet ve 27 inç sadece CS go için alıyorsan en kötü özellikleri seçmişsin.
Hocam peki nasıl bi monitör almam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yenileme hızı daha yüksek bir monitör alman daha iyi olur.

Beyaz setup kullanmayı düşünüyorum ama beyaz monitörlerde bulduğum en uygun bu olduğu için atmıştım. Sizin attığınız tam bütçe sınırımda ve çok iyi duruyor. Acaba bu bantta beyaz bulabilir miyim

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,789
İsim
Selim
Hocam peki nasıl bi monitör almam gerekiyor

Beyaz setup kullanmayı düşünüyorum ama beyaz monitörlerde bulduğum en uygun bu olduğu için atmıştım. Sizin attığınız tam bütçe sınırımda ve çok iyi duruyor. Acaba bu bantta beyaz bulabilir miyim
Sadece CS go oynayacaksanız düz 24.5 inç panel kullanın tabi bu prof oynuyorum diyorsanız geçerli ama girip biraz oynayıp çıkacagım diyorsan curvet ve 27 inç sorun yaratmaz bana kalırsa 1080p de 27inc de çok kötü görüntü veriyor birde Va olması cabası

Fiyatına da baktım bu fiyata Asus vb kaliteli IPS monitorler var 180hz onlar daha iyi seçim olur sizin için en azından keyif alırsın görüntü kalitesinden

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
1

KediSever

80+
Cs için alıyorsan 24" al. Düzgün srgb değerine sahip bir şey al ve asla va panel alma. Va panel pişmanlıktır.

Gigabyte markasına nefretim var. O yüzden hiç önermem. Gameboostermış monstermış gamepowermış hiçbirine bulaşma. AOC al geç. Pişman olmazsın. Özelliklerine göre hepsinden daha ucuz...

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
1
Cs için alıyorsan 24" al. Düzgün srgb değerine sahip bir şey al ve asla va panel alma. Va panel pişmanlıktır.

Gigabyte markasına nefretim var. O yüzden hiç önermem. Gameboostermış monstermış gamepowermış hiçbirine bulaşma. AOC al geç. Pişman olmazsın. Özelliklerine göre hepsinden daha ucuz...

sen sevmiyorsun diye markayı niye önermiyosun ?f

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
1
Sevmediğim markayı neden önereyim? Gitsinler önce düzgün bir şey üretmeyi öğrensinler. Anca yayıncılara onlara bunlara çalışıyor markanın Türkiye ayağı. Aoc varken gigabyte almakta saçma olur.
sen sevmiyorsun diye kötü olmuyor monitör gayet güzel

KediSever

80+
sen sevmiyorsun diye kötü olmuyor monitör gayet güzel
Yok ben sevmiyorum ve AOC öneriyorum. Aoc kalitesi varken düşünmem bile. Neden ağlıyorsun sevemez miyim? Adamlar snrjiyi banlamışlar forumdan linkini atamıyon. Benim gigabyte'ı sevmememi mi yorumluyorsun XD?

Top Bottom