Cs2 item sitesi önerisi

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
ya 5 10 tane skin alıcam csfloat tan paparyla almaya çalışıyorum olmuyor kabul etmiyor başka kartımda yok düşük fiyata akin bulabileceğim bir site varmıdır paparayla alabileceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ya 5 10 tane skin alıcam csfloat tan paparyla almaya çalışıyorum olmuyor kabul etmiyor başka kartımda yok düşük fiyata akin bulabileceğim bir site varmıdır paparayla alabileceğim
Paparayla bynogame üzerinden asimov ak almıştım

Csfloatdan sadece Kredi kartı ile alışveriş yapabilirsin.döviz hesabı bile olmuyor.Onun için en ideal bynogame

tradeit.gg sen alayım diyorum bugda kalıyor ödeme ekranında lanet olsun

skinporttan 2-3 alışveriş yaptım baya ucuzdu ama sadece satın alabiliyon satış yok

bu siteden aldım hocam sağolun da takas koruması varmıl 21 inde envantere düşecek heralde
Orada seçeneklerden değiştirebiliyordun hocam bazı skinleri süreyle koyuyorlar o süre bitiminde erişebiliyorsun bazı skinleri aldığın gibi direkt trade atıyorlar çekiyorsun envantere

Orada seçeneklerden değiştirebiliyordun hocam bazı skinleri süreyle koyuyorlar o süre bitiminde erişebiliyorsun bazı skinleri aldığın gibi direkt trade atıyorlar çekiyorsun envantere
sıkıntı olmaz ya düşük fiyata aldım birazcık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,113
Üyeler
183,950
Son üye
Yoriichi Tsugikuni
Geri