Neler Yeni

Yardım CS2 kasa skin vs. nasıl satılır ve bakiyeye çevrilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar seçkin aldım artık kasa vs geliyor bilğiniz gibi ben bunları açmak yerine satmak istiyorum skin kasa vs. satma işlemini steamden yapıyoruz galiba öyle biliyorum sonrasında bunu nasıl kendime atıcam önceden bynogame den vs. mi ne yapılıyormuş hem anlamadım hemde artık olmuyormuç oradan.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Emre
Arkadaşlar seçkin aldım artık kasa vs geliyor bilğiniz gibi ben bunları açmak yerine satmak istiyorum skin kasa vs. satma işlemini steamden yapıyoruz galiba öyle biliyorum sonrasında bunu nasıl kendime atıcam önceden bynogame den vs. mi ne yapılıyormuş hem anlamadım hemde artık olmuyormuç oradan.
yoo bynogame üzerinden hala devam ediyor. Mesela şöyle yapabilriisn tüm envanterinde ki kasaları sattığını varsalayılım ve 20 doların oldu, o parayla gidip kaliteli ve popüler bi skin aldıktan sonra bynogame üzerinden takas yaparak satabilirisn ve paran nakite dönmüş olur.

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Steamde satarsan, para Steam bakiyesine döner. Steam üzerinden oyun almak üzere kullanabilirsin. Topluluk pazarına girip bir eşya sat butonuna tıklaman yeterli.

ByNoGame'de de satabilirsin elbette. Ancak orada biraz daha uzuyor işler. Skin veya kasayı daha değersiz olarak satıyorsun. Atıyorum, 10 dolarlık silahı 5-6 dolara satıyorsun. Ancak bu 5-6 doları kendi banka hesabına çekebiliyorsun.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Emre
Ayrıca bunun dışında yabancı siteler üzerinden de satabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla dahada kârlı bir satış oluyor. Ancak nasıl yapılıyor bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıca bunun dışında yabancı siteler üzerinden de satabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla dahada kârlı bir satış oluyor. Ancak nasıl yapılıyor bilmiyorum
bir kaç kere instada görmüştüm illaki bu işleri yapan sağlam bir kaç kişi vardır bulamak lazım tabi

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Emre
Mesela ak47 asiimov steamde en düşük 41 dolar iken bynogame üzerinde en ucuzu 34 dolar
1740398869763.png

Squee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Bynogame komisyonu çok fazla değmez oradan satmaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bynogame komisyonu çok fazla değmez oradan satmaya
katılıyorum 40 dolar topladam 40 yılda yarısını aldıktan sonra pek bir analmı yok instada vs. bu işler yapan birilerini bulamaya çalışacağım

Squee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Ben ve arkadaşlarım bir ara trade için bu siteyi kullanıyorduk
Fakat bu site para çekme konusunra biraz yorabilir kiripto olarak çekilebiliyor.
Komisyon olayı sadece cüzdan bakiyesi ekleme durumunda alınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Paşadöner
Ben ve arkadaşlarım bir ara trade için bu siteyi kullanıyorduk
Fakat bu site para çekme konusunra biraz yorabilir kiripto olarak çekilebiliyor.
Komisyon olayı sadece cüzdan bakiyesi ekleme durumunda alınıyor
sanal para çektim diyelim sonra nasıl olucak ve bunları steamden sattıkran sonra yine skin alıp ondan sonra bu siteye başvuracağım demi

Squee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Steam a asla satmıyorsun bu siteye satıyorsun. Daha sonra istersen sana gelen bakiye ile farklı bir skin alıp onu kullanıyorsun veya kiripto olarak nakit çekebiliyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Paşadöner
Steam a asla satmıyorsun bu siteye satıyorsun. Daha sonra istersen sana gelen bakiye ile farklı bir skin alıp onu kullanıyorsun veya kiripto olarak nakit çekebiliyorsun
peki ne kdar komisyon alıyor ve sanal parayı sonra nasıl tl ye çevirecğim sizide yoruyorum kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,301
Üyeler
168,608
Son üye
isaacthesouza
Top Bottom