Neler Yeni

🚨 CS2 - MM Değişiyor, Yeni Rank Sistemi Geliyor!

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam farkındayım ama herkes memnun diyon valoya geçenler neden geçiyor cs den kabul edin cs artık rakiplerine göre çok eskidi zaten eskimese onlarda böyle bir şey yapmaz valv ahmetşn mehmetin sistemi düşünürse herkes bit 3d oyunlar oynasın imse AAA Oyunlar Yapmasın Yani
Valoya bende geçtim çünkü arkadaşlarım csgo prime almak istemiyordu. prime yüzünden valo seçenler var ama ben valoya katlanamadım 1 hafta sürmedi tekrar csgoya döndüm. evet csgo çok eskidi ama şarap gibi. eskidikçe daha çok keyif veriyordu. işte bu yeniliklerden sonra oyun valorantlaşacağı için insanlar daha fazla valoranta geçecek. tabi şahsi görüşüm size saygı duyarım.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kötü olmuş ama yeniliklere oranla makul bir düşüş.

Saçma evet. CSGO günümüzde halen yeterliydi ve grafikleri çıktığı yıla göre ve bu güne göre hala çok iyi seviyede. ve oyun bu kadar iyi bir seviyedeyken ve bir çok oyuncu CSGO nun her şeyinden memnunken bu denli bir değişiklik ve kötü sisteme sahip oyuncuları doğrudan oyun dışı bırakan bu yeniliği gereksiz buluyorum. RX580 Olmuş 5 6 bin lira ryzen 5 desen o biçim herkes orta-yüksek profilli bilgisayarlar toplayacak durumda değil maalesef.
Kanka Rx 580 nerede 6 bin lira? Sistem demek istedin galiba. Kartın kendisi max 2000 falan bulunuyor 1500 TL ilanlar var.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Valoya bende geçtim çünkü arkadaşlarım csgo prime almak istemiyordu. prime yüzünden valo seçenler var ama ben valoya katlanamadım 1 hafta sürmedi tekrar csgoya döndüm. evet csgo çok eskidi ama şarap gibi. eskidikçe daha çok keyif veriyordu. işte bu yeniliklerden sonra oyun valorantlaşacağı için insanlar daha fazla valoranta geçecek. tabi şahsi görüşüm size saygı duyarım.
hocam tam tersi herkes hileden tick'den server'lardan geçti şimdi valodan daha iyi sunucular daha az hile umuduyla çalacaklar gör

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam tam tersi herkes hileden tick'den server'lardan geçti şimdi valodan daha iyi sunucular daha az hile umuduyla çalacaklar gör
göreceğiz hocam umarım bir şeyler değişir değişmesi gereken çok şey vardı tick sorunu ve hile sorunu başlarda geliyordu ama hiç umudum yok umarım valve şaşırtır.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
göreceğiz hocam umarım bir şeyler değişir değişmesi gereken çok şey vardı tick sorunu ve hile sorunu başlarda geliyordu ama hiç umudum yok umarım valve şaşırtır.
benim ilk defa var hocam umarım bir şey becerecekler

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yarım küreden salladım hocam bi anakart olmuş 1800tl rx580 kesin 5000 olmuştur diye düşündüm
Hocam her şey ateş pahası, 500 liraya b450 s2h tavsiye ettiğimiz zamanları hatırlıyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,350
Üyeler
161,270
Son üye
cyberguvenlik
Top Bottom