Cs2 oynarken işlemci kullanımı nasıl arttırılır

Fevkalade

80+
Reaksiyon skoru
92
Merhabalar.Cs2 oynarken fps'im sürekli düşüyor.Oyun bozuk optimizasyonu berbat biliyorum fakat bi noktaya gözüm takıldı.Baktığımda işlemci kullanımım çok az.Yaklaşık %50 %60 civarlarında falan takılıyor.
Bunu arttırmanın bir yolu varmı?
Şuanda işlemcim ryzen 5 5500 anakartım b450m ekran kartım rtx 4060.
Ve yeni bir parça almak istiyorum sizce ilk olarak anakartmı almalıyım işlemcimi?

Bu sisteme yükseltme yapılacaksa AM5 sokete geçilmeli.
İşlemcin yeteri kadar kullanıyordur. Fazla kullanmasını istiyorsan çok daha yüksek ekran kartı alıp darboğaza zorlamalısın. Bununda pek bir faydası olmaz.
CS2 eskisi gibi işlemci oyunu değil artık. Hem ekran kartı hem işlemci önemli.

Bu sisteme yükseltme yapılacaksa AM5 sokete geçilmeli.
İşlemcin yeteri kadar kullanıyordur. Fazla kullanmasını istiyorsan çok daha yüksek ekran kartı alıp darboğaza zorlamalısın. Bununda pek bir faydası olmaz.
CS2 eskisi gibi işlemci oyunu değil artık. Hem ekran kartı hem işlemci önemli.
şuanlık çok fazla bütçem yok ondan dolayı fps'i arttıracak ne varsa arıyorum çünkü csyi ciddi şekilde kasıyorum.
Önerebileceğin ayar varmı?

şuanlık çok fazla bütçem yok ondan dolayı fps'i arttıracak ne varsa arıyorum çünkü csyi ciddi şekilde kasıyorum.
windows ayarlarından başla bence

Ekran kartının tam kullanılabileceği ve işlemcinin de ona bazlı ne kadar kullanabilirse o kadar ince bir ayar yapılabilir. Tek tek deneme yanılma yapmalısın. Çok ayarı düşürürsen ekran kartı kullanımı azalacağı için fps düşer. Denge lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri