Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
ben baya beğendim oyunuSize 2 ay önce gelmiş ama bize (seçkini olanlara) bugün geliyor açık beta.
ben baya beğendim oyunuSize 2 ay önce gelmiş ama bize (seçkini olanlara) bugün geliyor açık beta.
Canım çekti benim de aylardır deli gibi bekliyordum şuan resmen silme noktasındayım sinirden bir daha oynamamak üzere monitörü kafama geçireceğim az daha kalırsa.ben baya beğendim oyunu
Gelmeyen yok dostum oyuna girip alman lazım.Herkese gelmişken bizim ne gibi bir kusurumuz var da bize geç geliyor öyle değil mi türkiyedeki herkes insan değil mi? Her ülkeye gelse türkiyeye geç gelse o zaman anlarım ama sırf bazı kişilere gelmemesi garip.
benim arkadaşlarada gelmemiş tek şanslı benim etrafımdaCanım çekti benim de aylardır deli gibi bekliyordum şuan resmen silme noktasındayım sinirden bir daha oynamamak üzere monitörü kafama geçireceğim az daha kalırsa.
benim arkadaş oyun içi fotoğrafta attı gelmemiş diğerleride keza aynı yakında gelir onlaradaGelmeyen yok dostum oyuna girip alman lazım.
Oyuna girip baktım yok zaten hocam internetim de berbat mobil veri kullandım çekmiyor yeni evimizde yeni yapıldığı için altyapı sıkıntılı modem gelmesini bekliyoruz.Gelmeyen yok dostum oyuna girip alman lazım.
Bende yaklaşık 7-8 hesap var hepsine gelmiş sadece seçkin olmayanlara gelmemiş. Ana ekranda ki CS2 resmine tıklayınca claim çıkmıyor mu?benim arkadaş oyun içi fotoğrafta attı gelmemiş diğerleride keza aynı yakında gelir onlarada
Garip ve saçma.Oyuna girip baktım yok zaten hocam internetim de berbat mobil veri kullandım çekmiyor yeni evimizde yeni yapıldığı için altyapı sıkıntılı modem gelmesini bekliyoruz.
Maşallah kral ver bir tane hesapta bizde girelimBende yaklaşık 7-8 hesap var hepsine gelmiş sadece seçkin olmayanlara gelmemiş. Ana ekranda ki CS2 resmine tıklayınca claim çıkmıyor mu?
çıkmıyor hepsindede seçkin var csgoda beraber rank kasıyodukBende yaklaşık 7-8 hesap var hepsine gelmiş sadece seçkin olmayanlara gelmemiş. Ana ekranda ki CS2 resmine tıklayınca claim çıkmıyor mu?
Saçma ben de normalde oynamıyordum uzun süredir, dün girdim bugün 2 geldiçıkmıyor hepsindede seçkin var csgoda beraber rank kasıyoduk
Arkadaşlara vs dağıtıyorum onlar giriyor zaten hepsi silver Zamanında beleşti ne güzel.Maşallah kral ver bir tane hesapta bizde girelim