1920x1080 low ayarlardaydı 960p de denedim gene fps aynıydı cs2 geldi 1080p de akıyo oyun şuan sabit 100 fps çözünürlük düşürsem artar daha muhtemelenNasıl oluyor hangi ayarlarda bu kadar düşük fps alıyorsun ben bile 1024p lowda csgoda 200fps aliyorum
CS GO nazaran bende FPS düşüşü olmadıx aynı ayarlarda ve 4:3'de 40 fps ama sıkıntı şu ki grafikler çamur gibi hemde eskisi gibi akıcı değil 40 fps olduğu halde.HD530 ile 40fps mi şahane değil mi bu
oyuna girerken sana 2 seçenek sunuyoraga ben güncelledim ama oyun hala aynı??????????
yok hocam, oyuna tıklıyorum direkt açılıyoroyuna girerken sana 2 seçenek sunuyor
bende gene tam tersi oldu csgo çamur gibi + optimizasyon sorunu vardı cs2 de grafikler kat kat daha iyi üstüne oyun akıcılaşmış sabit 100 fps alabiliyorum orta yüksek ayarlardaCS GO nazaran bende FPS düşüşü olmadıx aynı ayarlarda ve 4:3'de 40 fps ama sıkıntı şu ki grafikler çamur gibi hemde eskisi gibi akıcı değil 40 fps olduğu halde.
ilginçyok hocam, oyuna tıklıyorum direkt açılıyor
tamam hocam steamden girmek gerekiyormuş, teşekkürleroyuna girerken sana 2 seçenek sunuyor
Bazılarına gelmedi. Rankı açık olan ve Prime'ı olan herkese geldi.20 gb falan sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır halen betada bazılarına geldi.
Aa sen diyince bende merak ettim ama bence şuanlık yoktur gibi.hileci geliyor mu oyunda pek denk geldiniz mi oyunun hile engelleme konusundaki tutumunu merak ettim açıkcası.
Bildiğin 20gb'yi yükledin aynımı?aga ben güncelledim ama oyun hala aynı??????????
yok hocam, steamden oyna tuşuna basınca seçenek sunuyor, 2. seçenek cs2Aa sen diyince bende merak ettim ama bence şuanlık yoktur gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bildiğin 20gb'yi yükledin aynımı?