beratxma1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 231
Resmi olarak çıktı mı
Reis adamlar sözünü tuttu. Tam da yaz sonunda geldi.![]()
Reis adamlar sözünü tuttu. Tam da yaz sonunda geldi.![]()
Güncelleme boyutu ne kadardı?Aynı kombinasyon bende de var ama hiç öyle bir drop yaşamadım. fps de normaldi yani
Bana gelmedi ama benim hesap yeni20 gb falan sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır halen betada bazılarına geldi.
Hocam peki ranked son 1 2 aydır kapalı mıydı? Çünkü ben galibiyet alsam bile 10 maç kazanın diyordu.Gelmemesi normal seçkini olmayan ranked falan girmemişlere gelmedi diye biliyorum banada gelmedi ben oynamama rahmen.
Bence düşüş kesin var ama ciddi düşüş varmı orasını bilmiyorumda kesin vardır yani cs ile cs2'nin grafikinde farklar çok var çünkü su detayı ışıklandırma falan net düşüş olmuştur aynı değerleri almak zor gibi.Ciddi düşüş yok diyenler denedi mi acaba az önce R5 5600 + 3080 ile Full ayarlarda denedim. İnferno'da FPS 170'lere kadar düşüyor, 180-270 arası geziyor. Çok nadir, bazı yerlerde rakip yoksa 300'ü görüyor o kadar.
Bende seçkin var fakat oyunu göremiyorum nasıl yapıyoruz anlatrı mısınız.Şuanda çoğu kişiye cs2 gelmesiyle beraber fps değerlerini merak ettim sizce minimum hangi bilgisayarlar oynuyabilicek şuanda tam çıkmadı tabikide iyileştirmeler olur ama şuanki haliyle sizce nasıl optimizasyon
Örnek: Ryzen 5600 kulanıyorum rtx 2060 var fpsim şu kadar ve yorum falan olabilir işte.
Aynı zamanda yorumlarınızıda bekliyorum.
CS için fazla bile detay var, bina tasarımları, bina içi eşyalar yapılar her şey detaylandırılmış tabi grafik iyileşse de ahım şahım değil, FPS'ler gelecek güncellemeler ile ciddi yükselir.Bence düşüş kesin var ama ciddi düşüş varmı orasını bilmiyorumda kesin vardır yani cs ile cs2'nin grafikinde farklar çok var çünkü su detayı ışıklandırma falan net düşüş olmuştur aynı değerleri almak zor gibi.
Herkese gelmedi önce onu söyleyelim ama g elmiş mi diye bakmak için oyuna gir üste cs 2 invited falan bir şey yazıyorsa gelmiştir cs2 yazar zaten anlarsın eğer gelmemişse gelmemiştirBende seçkin var fakat oyunu göremiyorum nasıl yapıyoruz anlatrı mısınız.
İşteyim şu an. Unutmazsam evde atarımSen bana oyun içi CS2 görünti ayarlarını atarmısın