ananas_suyu
80+ Bronze
+olarak menu gecişleri cok hızlanmış bekleme azalmış baya
Aynı kombinasyon bende de var ama hiç öyle bir drop yaşamadım. fps de normaldi yaniFPS oldukça düştü. Grafiklerin artması elbette FPS düşürtür ama hafif kasmalar yaşadım (RTX 3060 + 12400F Low settings(
Sen bana oyun içi CS2 görünti ayarlarını atarmısınAynı kombinasyon bende de var ama hiç öyle bir drop yaşamadım. fps de normaldi yani
Klavye ve fare ayarlarından konsolu aç kapa tuşunu TIRNAK İŞARETİNE ATAknk sen konsolu acabildinmi
1 EylülReis adamlar sözünü tuttu. Tam da yaz sonunda geldi.![]()
Knk benim laptop csgo da çatışma anında 170-200 falan ayarların ne? Benim high da (R7 5800h 3060)200-280 arası benim 3050 laptopta. Pek fark yok.
Yav hocam bir şey soracağım bana 130 MB'lik bir güncelleme gelmiş seçkinim var oyun arayüzü bildiğiniz CS:GO sislerde değişmemiş demek oluyor ki bana CS2 gelmemiş neden? Seçkinim olmasına rağmen 130 MB'lik saçma sapan bir güncellemeyle kandırıldım.Şuanda çoğu kişiye cs2 gelmesiyle beraber fps değerlerini merak ettim sizce minimum hangi bilgisayarlar oynuyabilicek şuanda tam çıkmadı tabikide iyileştirmeler olur ama şuanki haliyle sizce nasıl optimizasyon
Örnek: Ryzen 5600 kulanıyorum rtx 2060 var fpsim şu kadar ve yorum falan olabilir işte.
Aynı zamanda yorumlarınızıda bekliyorum.
Herkese gelmemiş seçkini olan şans bazılarına gelmiş bazılarına gelmemiş.Yav hocam bir şey soracağım bana 130 MB'lik bir güncelleme gelmiş seçkinim var oyun arayüzü bildiğiniz CS:GO sislerde değişmemiş demek oluyor ki bana CS2 gelmemiş neden? Seçimim olmasına rağmen 130 MB'lik saçma sapan bir güncellemeyle kandırıldım.
Bu 130 MB'lik güncelleme ne o zaman? Birde duydum ki rekabetçi rankı açık olanlara geliyormuş sanırım diğer kızıl bölge gibi oyunları oynamak gerekiyormuş ben bunları zamanında bolca oynamıştım rekabetçide ise kazanmama rağmen hala rekabetçi rankınız için 10 rekabetçi maçı kazanmanız gerekiyor diyordu herkeste böyle mi? Rank kapatıldı mı acaba?Herkese gelmemiş seçkini olan şans bazılarına gelmiş bazılarına gelmemiş.
Mesela benim gibi bahtsız bedeviler csgo oynuyo halaHerkese gelmemiş seçkini olan şans bazılarına gelmiş bazılarına gelmemiş.
Güncelleme boyutu ne kadardı hocam?Knk benim laptop csgo da çatışma anında 170-200 falan ayarların ne? Benim high da (R7 5800h 3060)