Neler Yeni

CS2 Ping sorunu-Hile sorunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Valo neden sunucu açtı ? buradaki kitle onlar için kazanç demek cs ne kazanacak sunucu açarak adam uzak yakınlığa göre en mantıklısı neyse onu yapıyor.
CS Tr'de en az Valorant kadar kazanıyor ancak Valve yatırım konusunda çok kıt bir firma

Bünyamina

80+ Platinum
CS Tr'de en az Valorant kadar kazanıyor ancak Valve yatırım konusunda çok kıt bir firma
O kadar umurlarında değil ki dolar tl sürekli değişmesine rağmen kaç sene olmuş yeni adım atıyorlar o da firmalar ısrar etti diye.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Arkadaşlar valve neden Türkiyeye sunucu açmıyor? Oyuncusuna değer vermiyor mu? Avrupadaki arkadaşlarımla CS2 seçkin giriyoruz onların pingi 1 ile 10 arasında oluyor benim pingim en iyi 50 ye düşüyor.Hatta bana biz olsak oynamazdık siz neden oynuyorsunuz diyorlar.
Pingimiz yüksek olduğu için mermiler düzgün gitmiyor.
Rakipten sürekli Peek yiyoruz.
Yani o kadar soğudum ki hilelerde çoğaldı bırakmayı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz?Artık o kadar çok hile geliyor ki arkadaşlarımız fornite ve valoya giriyorlar CS2 ye girmiyorlar.
hocam kesinliklikle haklısınız. Yaw Türkiye'den bir takım 1. olmuş hala bu Valve'ın Türkiye kitlesinden haberi yok, yada var bilerek iplemiyo. Bende şimdi valo oynayayım dicem garip geliyor yok uçan kaçan tipler falan ama R6S'de de baya saatim olduğu için kutu düştüğü an R6S'e giriyorum

denzer42

80+
CSnin kaliteli adamlara bakıyorum hep bırakmışlar knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kesinliklikle haklısınız. Yaw Türkiye'den bir takım 1. olmuş hala bu Valve'ın Türkiye kitlesinden haberi yok, yada var bilerek iplemiyo. Bende şimdi valo oynayayım dicem garip geliyor yok uçan kaçan tipler falan ama R6S'de de baya saatim olduğu için kutu düştüğü an R6S'e giriyorum
CS de kim 1.oldu knk merak ettiğim için soruyorum

Reindi

80+ Silver
ya kanka dünyanın gta 6 dan sonra en çok beklediği oyun olan half life 3 2004 den beri gelmiyor ne anlatıyorsunuz ki valla ben öyle şeyleri sevmiyorum yok özel yetenek falan ilk çıktığında baya 1.5 sene falan oynadım valo sarmıyor artık ben 30-35 ping alıyorum siz nasıl 50 alıyorsunuz anlamıyorum ki ben

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
ruslardan oyunu oynamıyorum artık.2-3.000 tl lik envanterim var hepsini satıp yüksek bütçeli oyunlardan birkaçtanesini alacağım ne cs ne valo ikiside sarmıyor artık

Son düzenleme:

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,517
İsim
Mert Metshi
1200 saatim var bu hileler bi bana denk gelmiyor herhalde

denzer42

80+
ya kanka dünyanın gta 6 dan sonra en çok beklediği oyun olan half life 3 2004 den beri gelmiyor ne anlatıyorsunuz ki valla ben öyle şeyleri sevmiyorum yok özel yetenek falan ilk çıktığında baya 1.5 sene falan oynadım valo sarmıyor artık ben 30-35 ping alıyorum siz nasıl 50 alıyorsunuz anlamıyorum ki ben
Sen 30-35 pingi csde mi alıyorsun? Hangi şehirde oturuyorsun? Hangi oyun modunda alıyorsun?

1200 saatim var bu hileler bi bana denk gelmiyor herhalde
Bence sen hilenin anlamı ne onu bilmiyorsun sana hile gelmemesi ihtimali yok millet ağlıyor hileden den bence hile ne demek onu öğren

Reindi

80+ Silver
Sen 30-35 pingi csde mi alıyorsun? Hangi şehirde oturuyorsun? Hangi oyun modunda alıyorsun?

Bence sen hilenin anlamı ne onu bilmiyorsun sana hile gelmemesi ihtimali yok millet ağlıyor hileden den bence hile ne demek onu öğren
evet gayette istanbul kadıkoyde oturuyorum Almanya sunucularında max 40 oluyor onlada çok rahat oynuyorum turknet 100mbit internet

denzer42

80+
Valoya az önce biraz izledim de harbi çizgi film gibi yav world of War ship mi oynasam bilemedim

evet gayette istanbul kadıkoyde oturuyorum Almanya sunucularında max 40 oluyor onlada çok rahat oynuyorum turknet 100mbit internet
Ee güzel kardeşim 81 tane il var koca memleket bir İstanbuldan mı ibaret :) Sen İstanbul'da 40 alıyorsun yine kötü rakibin 5-10 pingle karşına cıkacak ikinizde birbirinize aynı anda spray atsanız ilk sen ölücen.Sen İstanbul'da 40 alıyon antalyadaki adam en az 70 alır antepdeki adam 90 alır.Buna tek çare var Ankara'ya sunucu açmaları gerekiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom