Neler Yeni

CS2 Ping sorunu-Hile sorunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Reindi

80+ Silver
Valoya az önce biraz izledim de harbi çizgi film gibi yav world of War ship mi oynasam bilemedim
valo çok kötü 1.5 yıl 3500 saatim olarak söylüyorum o dönem cs bunun 5 katı rezaletti her maç istisnasız ya bizim takımda ya karşıda hile oluyordu full goygoy oynuyorduk şuan yine iyi cs valo başlama hayatının hatasını yaparsın gerek yok git cs de kanser ol valo başlama o zaman riotun hile sistmei 128 tick falan cazip gelmişti şuan oyun çöp olmuş geçen girdim çocuklar hala size sövüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valoya az önce biraz izledim de harbi çizgi film gibi yav world of War ship mi oynasam bilemedim

Ee güzel kardeşim 81 tane il var koca memleket bir İstanbuldan mı ibaret :) Sen İstanbul'da 40 alıyorsun yine kötü rakibin 5-10 pingle karşına cıkacak ikinizde birbirinize aynı anda spray atsanız ilk sen ölücen.Sen İstanbul'da 40 alıyon antalyadaki adam en az 70 alır antepdeki adam 90 alır.Buna tek çare var Ankara'ya sunucu açmaları gerekiyor
kardeşim bana niye tavır yapıyon ben açılmasın mı dedim keşke açılsa da 10 pingle oynasam

denzer42

80+
valo çok kötü 1.5 yıl 3500 saatim olarak söylüyorum o dönem cs bunun 5 katı rezaletti her maç istisnasız ya bizim takımda ya karşıda hile oluyordu full goygoy oynuyorduk şuan yine iyi cs valo başlama hayatının hatasını yaparsın gerek yok git cs de kanser ol valo başlama o zaman riotun hile sistmei 128 tick falan cazip gelmişti şuan oyun çöp olmuş geçen girdim çocuklar hala size sövüyor
Kanka CS ping sorunu var hile sorunu var heves kalmadı ki discord ekibi hep csyi bıraktı bi ben kaldım

Reindi

80+ Silver
Bende kelebek alacaktım heveslendim artık alasımda gelmiyor canım fena sıkılıyor
bu arada cs de aldığın itemden kolay kolay zarar etmezsin ben o zaman gut knife aldım 700 e bıçak şuan 4k yani diyeceğim yatırım amaçlı bile alınır bende talon knife da var gayette memnun olarak kullanıyoum

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Uzun zamandır maçıma hile denk gelmedi. Birçok kişi karşısındakinin ondan oynadığını yediremeyip hile diye ağlıyor. Ping mevzusuna gelirsek 50ms gayet iyi bir değer. Yurtdışında yaşadığım süreçte 10 msle oynama imkanım varken ki kadar iyi olmasa da 50 ms ile oynarken pingim çok bu yüzden vuramıyorum adamları demek net bir şekilde kötü oynamaya bahanedir. 10 ms ile oynarken tek avantajı peek atarken çok daha rahat idim.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,517
İsim
Mert Metshi
Bence sen hilenin anlamı ne onu bilmiyorsun sana hile gelmemesi ihtimali yok millet ağlıyor hileden den bence hile ne demek onu öğren
kotu oynadiginiz icin iyi oynayana hile deme ihtimaliniz?

denzer42

80+
bu arada cs de aldığın itemden kolay kolay zarar etmezsin ben o zaman gut knife aldım 700 e bıçak şuan 4k yani diyeceğim yatırım amaçlı bile alınır bende talon knife da var gayette memnun olarak kullanıyoum
Valla ben 1 ay önce ne aldıysam zarar ediyorum xD

kotu oynadiginiz icin iyi oynayana hile deme ihtimaliniz?
Aynen kardeşim sen iyi oynuyon bu CS2 kitlesi bir yerlerinden uyduruyor hayali ürün normalde hile yok kardeşim afferim.

JSezar

80+ Silver
CS2 bozdu.CS:GO 'da bu kadar kötü değildi.

Reindi

80+ Silver

Aynen kardeşim sen iyi oynuyon bu CS2 kitlesi bir yerlerinden uyduruyor hayali ürün normalde hile yok kardeşim afferim.
1k nın altındaysa zarar edersin ben talon bıçağından alalı 2k para kazandım 5 e aldım 7 ye satsam satarım bugün

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

Her maç istisnasız karşı takımdakiler ağlayıp hile diye raporluyor beni. Hile diye ağlamalarının sebebi gamesense'lerinin olmaması. Tek yaptığım şey oyunu iyi takip edip adamların yerini tahmin etmek. Haritadan takip ediyorum mantıken nereye gidecekleri az çok belli oluyor zaten onun haricinde iyi ses kasıp ona göre prefire ya da aim koyuyorum direkt hile diye ağlamaya başlıyorlar. Gerçek hile adam movementından bile belli oluyor zaten. Bhop yaparken strafe yapamayan adamlar hiç bozmadan takır takır bhop yapıyor öyle bi dünya yok direkt movement ele veriyor hileyse.

denzer42

80+
Uzun zamandır maçıma hile denk gelmedi. Birçok kişi karşısındakinin ondan oynadığını yediremeyip hile diye ağlıyor. Ping mevzusuna gelirsek 50ms gayet iyi bir değer. Yurtdışında yaşadığım süreçte 10 msle oynama imkanım varken ki kadar iyi olmasa da 50 ms ile oynarken pingim çok bu yüzden vuramıyorum adamları demek net bir şekilde kötü oynamaya bahanedir. 10 ms ile oynarken tek avantajı peek atarken çok daha rahat idim.
Valla kardeşim adam ssg alıp tek başına 50-60 kill alıp 1 kere tek ölüyorsa biz buna hile deriz.Xantares bile 45 kill aldı 4 kere öldü diye 4 gün ban yedi sonra açtılar.Hile iki çeşit var birincisi sen adamı görmeden kafana mermi yersin genelde bunu yeni oyuna başlayanlar açar korkusuzlardır bir kaç güne ban yetler.İkincisi ise hileyi sadece Info alıp yer tespit etmek için açarlar.Mirage oynuyoruz CT rakibimiz.Rakip 5 kişi b de bizi bekliyor.Yani kardeşim iyi oynamayıp karşıdakine hile demek zaten aptallık bizim bahsettiğimiz o değil.Adamlar ezber oynuyor sen ses kasıyorsun köşede bekliyorsun adam seni daha görmemiş rakip takımın alayı oraya molotof bomba atıyor.Youtubeye yaz hileler ücretsiz adam indiriyor giriyor maça.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,538
Üyeler
162,703
Son üye
LERO7
Top Bottom