Reindi
80+ Silver
valo çok kötü 1.5 yıl 3500 saatim olarak söylüyorum o dönem cs bunun 5 katı rezaletti her maç istisnasız ya bizim takımda ya karşıda hile oluyordu full goygoy oynuyorduk şuan yine iyi cs valo başlama hayatının hatasını yaparsın gerek yok git cs de kanser ol valo başlama o zaman riotun hile sistmei 128 tick falan cazip gelmişti şuan oyun çöp olmuş geçen girdim çocuklar hala size sövüyorValoya az önce biraz izledim de harbi çizgi film gibi yav world of War ship mi oynasam bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim bana niye tavır yapıyon ben açılmasın mı dedim keşke açılsa da 10 pingle oynasamValoya az önce biraz izledim de harbi çizgi film gibi yav world of War ship mi oynasam bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ee güzel kardeşim 81 tane il var koca memleket bir İstanbuldan mı ibaret Sen İstanbul'da 40 alıyorsun yine kötü rakibin 5-10 pingle karşına cıkacak ikinizde birbirinize aynı anda spray atsanız ilk sen ölücen.Sen İstanbul'da 40 alıyon antalyadaki adam en az 70 alır antepdeki adam 90 alır.Buna tek çare var Ankara'ya sunucu açmaları gerekiyor