Neler Yeni

CS2 Ping sorunu-Hile sorunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
bir şey sormak istiyorum size hocam CS2 seçkin hesap aldım şimdi sizce iade edeyimmi yoksa ileriye doğru iyi bir yatırım olurmu ?
Her hafta düzenli olarak kasa düşürerek kısa sürede kar edip daha fazlasını kazanabilirsin.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Valla kardeşim adam ssg alıp tek başına 50-60 kill alıp 1 kere tek ölüyorsa biz buna hile deriz.Xantares bile 45 kill aldı 4 kere öldü diye 4 gün ban yedi sonra açtılar.Hile iki çeşit var birincisi sen adamı görmeden kafana mermi yersin genelde bunu yeni oyuna başlayanlar açar korkusuzlardır bir kaç güne ban yetler.İkincisi ise hileyi sadece Info alıp yer tespit etmek için açarlar.Mirage oynuyoruz CT rakibimiz.Rakip 5 kişi b de bizi bekliyor.Yani kardeşim iyi oynamayıp karşıdakine hile demek zaten aptallık bizim bahsettiğimiz o değil.Adamlar ezber oynuyor sen ses kasıyorsun köşede bekliyorsun adam seni daha görmemiş rakip takımın alayı oraya molotof bomba atıyor.Youtubeye yaz hileler ücretsiz adam indiriyor giriyor maça.
Senin dediklerini yılda 1 kere filan yaşıyorum maksimum ki nerdeyse her gün düzenli oynarım csyi. Ya ben çok şanslıyım ya da siz çok şanssızsınız. Sizin dediğiniz gibi sonuna kadar belli edip hiç ban yeme korkusu olmadan oynayanlar genelde 1 2 hafta içinde ban yiyor zaten. Büyük sıkıntı hiç belli etmeden legit bir şekilde oynayanlar.

sabanozsu

80+
CS iade edilmiyor diye biliyorum.Eğer ediliyorsa düşünmeden iade et zaten oyun beleş
Oyun ücretsiz fakat ücretsiz bir şekilde oynanmazki. Önemli olan prime hakkını verirmi hiç oynamadım izlemedim bakmadım oyuna
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her hafta düzenli olarak kasa düşürerek kısa sürede kar edip daha fazlasını kazanabilirsin.
Ortalama bir kasa ne kadar kaç dolar ve 1 haftada kaç dolar düşüyor

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Oyun ücretsiz fakat ücretsiz bir şekilde oynanmazki. Önemli olan prime hakkını verirmi hiç oynamadım izlemedim bakmadım oyuna

Ortalama bir kasa ne kadar kaç dolar ve 1 haftada kaç dolar düşüyor
En ucuz kasa 30 cent civarı diğerleri 1 dolar civarı. her hafta 1 kasa düşürebildiğinden hesapla reis

denzer42

80+
Senin dediklerini yılda 1 kere filan yaşıyorum maksimum ki nerdeyse her gün düzenli oynarım csyi. Ya ben çok şanslıyım ya da siz çok şanssızsınız. Sizin dediğiniz gibi sonuna kadar belli edip hiç ban yeme korkusu olmadan oynayanlar genelde 1 2 hafta içinde ban yiyor zaten. Büyük sıkıntı hiç belli etmeden legit bir şekilde oynayanlar.

Kanka valla youtubede hileler ücretsiz.Bizim takıma hile geliyor adam bize daha CT spawndayken diyorki tdekiler b ye rushlıyor hepimiz biliyoruz adam hile b de pusuyoruz.Adamlara 6-0 atıyoruz rakip kendine yediremiyor hop bir mola hemen farkı kapatıyorlar :)

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Kanka valla youtubede hileler ücretsiz.Bizim takıma hile geliyor adam bize daha CT spawndayken diyorki tdekiler b ye rushlıyor hepimiz biliyoruz adam hile b de pusuyoruz.Adamlara 6-0 atıyoruz rakip kendine yediremiyor hop bir mola hemen farkı kapatıyorlar :)d
Bu takıma hile denk gelip info verme mevzusu bir kere bile başıma denk gelmedi. Sizin rank ne ki bu ucube olayları yaşıyorsunuz?

denzer42

80+
Bu takıma hile denk gelip info verme mevzusu bir kere bile başıma denk gelmedi. Sizin rank ne ki bu ucube olayları yaşıyorsunuz?
11k benimki 18k olanada denk geliyor.Kardeşim ilk defa duyuyormuş gibi tepkiler verme YouTubeye gir hile yaz izle yalan mı söylüyoruz

aynen kanzi vuramiyon hile diye zirliyon
Aynen veled beynini kuşa taksak kuş ölür

CS de hile yok diyen octlara gelsin

aynen kanzi vuramiyon hile diye zirliyon
CS de hile yok diyen kanı bozuk oçtlara gelsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom