Neler Yeni

CS2 Prime hesapta hile var mıdır?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Makro da hile sayılır silah tepmesini azaltıyor ve mouse a bir tıklama da daha fazla mermi atıyor ben kullandım ondan sonra haksız rekabet olduğu için onuda bıraktım öyle zevk alamıyorum kendini kandırmacadan başka bir şey değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bu oyundan sonra benim takımda ki adam bana hileci dedi

Son düzenleme:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Makro özelliği olan fareler olduğunu duymuştum yanlış hatırlamıyorsam, bu fareleri alan ve bu farelerin yazılımını kullananlar VAC ban mı yiyor? Bana çok saçma geldi.
Yemiyorlar işte sıkıntı orada yeseler oyunda oyuncu kalmaz geçen noldu bir sürü hesap banlandı sonra Valve hata oldu diye geri kaldırdılar hata falan yoktu ortada hile, makro kullanan herkes ban yedi.

The Semih

80+ Gold
Oyunda hile kullanmayan adam gibi oynayan %1 dir geri kalan ya hile yada makrocu
+1 Online oyunların yaş kitlesi çok düştü ve yarısından fazlası hile kullanıyor, bide bu unlost gibi kanallar yüzünden insanlar oyunların açıklarına odaklanıp oyun zevkini yok ediyorlar.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Var dün denk geldim adam mid den upper deki bizi ssg ile noscop kapı arkası teker teker indirdi takımı da kickledi onu

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Yemiyorlar işte sıkıntı orada yeseler oyunda oyuncu kalmaz geçen noldu bir sürü hesap banlandı sonra Valve hata oldu diye geri kaldırdılar hata falan yoktu ortada hile, makro kullanan herkes ban yedi.
Hata vardı hocam, herhangi bir harici destek kullanmayan insanlar da ban yedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
Oynayan bilen varsa bilgi verebilir mi acaba
Dostum oyunda 5 binden fazla saatim var cs2 beni çok sarmadığı için artık sadece çarşambadan çarşambaya kutu düşürmek için oynuyorum. İnan en son ne zaman hile geldi hatırlamıyorum. Ama takıma eli kolu tutamayıp rakibine ölünce hile diye ağlayan çok kişi geldi. O yüzden yerinde olsam çok daha fazla zam gelmeden alırım zaten kendi parasını çıkarıyor.

ChristianSerratos

80+ Silver
şuana kadar cs oynamadıysan alma ben 12tl almıştım çok bir şey kaybetmezsin hileyi anlamak zor daha önce hile yapan arkadaşlarım oldu sadece smg ile gövdeden vuruyordu çok hile geliyormu bilemem hile tespiti zayıf o yüzden hep bir kuşku ile oynarsın

Hocam ben oyunda fazla hileci olduğuna kısmına katılmıyorum, seçkin oynuyorum. Benim merak ettiğim şu. Bak şu fareyi alacağım inşallah. Ben bu farede makroyla ilgili bir şey görmedim. Bu farede bu konuda hiçbir sıkıntı çıkmaz değil mi? Hesabıma skinler alıyorum, hesabıma değer veriyorum bu yüzden haksız VAC ban yemek istemem. Attığım fareye bir bakar mısın, bir sorun yoktur değil mi bu konuda?

Pwnage Stormbreaker Magnezyum Mouse

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Gökhan Topal
Hocam prima da hile gelme oranı daha düşüktür. Bana geldiğini sanmıyorum. Genelde bazen o kadar iyi adamlar geliyor ki hile sanıyorsun.

Büyük ihtimal siz de Dust 2 rekabetçi oynuyorsunuz. Size şöyle söyleyeyim. Dust 2 rekabetçide oynadığınız çoğu profil Global. CS 2 çıkınca rank sistemi ayvayı yedi.

Siz gümüşsünüz ama rakipleriniz Global, oyun oturana kadar, Global'ler mevcut ranklarına çıkana kadar bu böyle olacak.

Oyunda fazla hile olduğuna kesinlikle katılmıyorum. Aksini düşünseydim oyuna para verip skinler almazdım.

r4NG3r

80+ Silver
Hile var ama emin ol kötü oynayıp karşısındakine hileci diyen daha çok 😀
Prime almaya değer her türlü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,303
Üyeler
161,262
Son üye