Neler Yeni

CS2 Prime hesapta hile var mıdır?

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Asil
Var. Bugün WH ve AIM denk geldi karşıya. Adamın profilinde hep hile yazmışlar ama banlanmamış.

Sis arkası ses vermememe rağmen tek mermiyle kafa atıyor, nereye gidersek oraya veya zıttına falan gidiyorlardı.

Bu sadece bu hafta gelen hile. Neredeyse her hafta garanti 2 hile geliyor ve banlanmıyorlar.
Bende bunu anlamıyorum, bana hiç hile gelmiyor (prime var) ayrıca profile hile yazanlara bakma kuduran giriyo profile TuRkİsH hAcKeR yazıp çıkıyor

Bura.K

80+ Silver
Bende bunu anlamıyorum, bana hiç hile gelmiyor (prime var) ayrıca profile hile yazanlara bakma kuduran giriyo profile TuRkİsH hAcKeR yazıp çıkıyor
Kolay kolay hile demem kimseye. Emin ol sende sis içinden 10 defa tek mermiye ölsen sende hile dersin (ki hile zaten).

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Asil
Kolay kolay hile demem kimseye. Emin ol sende sis içinden 10 defa tek mermiye ölsen sende hile dersin (ki hile zaten).
tamam ona bişey demiyorum genel olarak diyorum, bana hiç denk gelmiyor ve profile yazanlara bakma diyorum, he hileyse hiledir orası ayrı

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Selim
o zaman satın almaya gerek yoktur değil mi ya
CS go prime alıp faceit gireceksin 👍 orada hile olmaz ve para kazanma ihtimalin yüksek ama orada ki çoğu kişi global seviyesinde faceit 10 olanlar içerisinde e sporcularda var. Rakiplerin bunlar olacak ve adamlar seni imkansız gibi vursalarda korkma hile değil yetenek.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Eren Bilal Cihan
o zaman satın almaya gerek yoktur değil mi ya
Bedavaya kasa düşürüyorsun bazen öyle itemler düşüyorki 250 300 dolara kadar çıkıyor ama genellikle 1 2 dolar arası düşüyor satıp oyun alabilirsin

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Selim
Hocam ben oyunda fazla hileci olduğuna kısmına katılmıyorum, seçkin oynuyorum. Benim merak ettiğim şu. Bak şu fareyi alacağım inşallah. Ben bu farede makroyla ilgili bir şey görmedim. Bu farede bu konuda hiçbir sıkıntı çıkmaz değil mi? Hesabıma skinler alıyorum, hesabıma değer veriyorum bu yüzden haksız VAC ban yemek istemem. Attığım fareye bir bakar mısın, bir sorun yoktur değil mi bu konuda?

Pwnage Stormbreaker Magnezyum Mouse
Elon düşük muhtelemen biz 10 yıldır oynuyoruz yeni başlayan biri hile az olduğunu düşünüyorum diyorsa elosu düşüktür çünkü hileler suprem ve globalde en çok geliyor 👍 ayrıca legid diye tabir ettiğimiz yöntem var yani bir oyuncu sadece wall açıyor ve takıma Info veriyor ama bu infolar basit yani mesela bomba kurmaya b gidiyorlarsa bunu takıma önceden söyleyip oraya hücum ediyorlar gerisi takıma kalmış artık. Oyunda hilesi var diye Mevlana açıcan diye bir şey yok legit takılırsan kimse hile oldugunu anlamaz. 200 liraya aldığın hileler de ban atıyor sistem zaten o yüzden bu adamlar 100 dolarlık 200 dolarlık hileler kullanıyor ve bunlara ban atmak aşırı zor.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
CS go prime alıp faceit gireceksin 👍 orada hile olmaz ve para kazanma ihtimalin yüksek ama orada ki çoğu kişi global seviyesinde faceit 10 olanlar içerisinde e sporcularda var. Rakiplerin bunlar olacak ve adamlar seni imkansız gibi vursalarda korkma hile değil yetenek.
O zaman denenebilir gibi. Arkadaşla düşünelim biz :D

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Aynen arkadaşlar o kadar kolsuzum ki herkese hileci diyorum
Bu da Paladins Strix videom karakter snipercı
Paladins Okçu karakter videom bu oyunda karakterler hızlı iyi aim ister CS2 bu oyunun yanında trash
Kısacası CS2 de ben hiç hileciye denk gelmiyorum diyenler ben hile kullansam ruhunuz duymaz bu oyunda hilecileri tespit etmek zor ama skordan ve anormal vuruşlardan belli ediyorlar kendilerini ayrıca hile kullanıp aşırı kolsuzlarda var bunlar genellikle çoluk çocuk oluyor. Zaten makro çok rahat anlaşılıyor adamın silahın tepmesinden bunlarda benim gözümde hileci. Ben Seçkin yada Rekabetçi girmiyorum uzun sürüyor diye günde 1-2 defa basit eğlence atar çıkarım.

Top Bottom