Premier yeni rekabetçi. Puanın ne kadar yüksek o kadar iyi. Başka bir olayı yok.Merhaba arkadaslar cs2 de primier modu ne ise yarıyor 24k puanım var ilk 10 a girene odül felan mı veriyorlar faceit yerine artık burayımı kullanıyorlar 2 yıldır oynamıyordum cs bilgisi olan yardımcı olabilir mi
CSGO'daki rekabetçinin yerine premier geçti. Hayır faceit daha iyi premier'den şuan.Merhaba arkadaslar cs2 de primier modu ne ise yarıyor 24k puanım var ilk 10 a girene odül felan mı veriyorlar faceit yerine artık burayımı kullanıyorlar 2 yıldır oynamıyordum cs bilgisi olan yardımcı olabilir mi
YASIM 14 E SPOR İÇİN HANGİSİNİ DENEMEK DAHA MANTIKLI SIRALAMADA 1200 SIRADAYIM PRİMİER DE FACEİT DE 4 LWL İM DAHA ONCE OYNAMADIMPremier yeni rekabetçi. Puanın ne kadar yüksek o kadar iyi. Başka bir olayı yok.
e-spor işi biraz karışık. İkisinden de olur ama bi takımın falan keşfetmesi lazım. Tanınman lazım. Atıyorum yayıncı olursun falan ya da faceitte derece yaparsın falan anca o şekil olur bir şey olursa ama kimseyi espora yönlendirmem , tavsiye de etmem.YASIM 14 E SPOR İÇİN HANGİSİNİ DENEMEK DAHA MANTIKLI SIRALAMADA 1200 SIRADAYIM PRİMİER DE FACEİT DE 4 LWL İM DAHA ONCE OYNAMADIM