Dün yeni steam hesabımda cs2 satın aldım ama seçkin girmem için %li bir bar var ben bunu nasıl %100 yapacağım 3-4 el ölüm maçı atmama rağmen %1 bile gelmiyor lütfen yakın zamanda almış olan ya da konuyu bilen biri yardımcı olabilir mi?
Basit eğlence oynaDün yeni steam hesabımda cs2 satın aldım ama seçkin girmem için %li bir bar var ben bunu nasıl %100 yapacağım 3-4 el ölüm maçı atmama rağmen %1 bile gelmiyor lütfen yakın zamanda almış olan ya da konuyu bilen biri yardımcı olabilir mi?
Seviye 10 olunca açılıyor seçkin rekabetçi, seçkin aldıysan hesap seçkin.Dün yeni steam hesabımda cs2 satın aldım ama seçkin girmem için %li bir bar var ben bunu nasıl %100 yapacağım 3-4 el ölüm maçı atmama rağmen %1 bile gelmiyor lütfen yakın zamanda almış olan ya da konuyu bilen biri yardımcı olabilir mi?
Seviye 10 olunca seçkin %desi 100 mü olacak yani?Seviye 10 olunca açılıyor seçkin rekabetçi, seçkin aldıysan hesap seçkin.
Evet. Baya bir maç kazanman lazım. Hep rekabetçi girersen işin kolaylaşır.Seviye 10 olunca seçkin %desi 100 mü olacak yani?