Neler Yeni

cs2 seslerde sorun mu var ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
arkadaşlar 1 haftadır girmiyorum bu özellikler varmıydı normalde eskisi gibi ses kasamıyorum bu olay canımı sıktı var mı böyle sorun yaşayan. bide 2 gündür kablosuz kulaklığın usbsi normalde önde olurdu arkaya taktım ondan sonra öne tekrar aldım sorun olur mu ki ?

1698251548490.png

1698252250915.png

Son düzenleme:

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Deniz TAŞKIN
Tam tersi valorant gibi çocuk oyuncağı oldu ses kasmak. Sadece nuke haritasında a b sitelarda ses bozukluğu var onun harici dediğim gibi aşırı basitleştirilmiş.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam tersi valorant gibi çocuk oyuncağı oldu ses kasmak. Sadece nuke haritasında a b sitelarda ses bozukluğu var onun harici dediğim gibi aşırı basitleştirilmiş.
hocam ben şaka yapmıyorum t den mide doğru giderken üst tünelde ki adamı rahat duyuyordum şimdi mid kapıya saklanınca short sesi zor duyuyorum yoksa kulaklığın usbsini arkaya öne taktığım için pskolojik mi çözemedim ama seslerde sorun var. fotoda ki özellik var mıydı önceden.

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Deniz TAŞKIN
hocam ben şaka yapmıyorum t den mide doğru giderken üst tünelde ki adamı rahat duyuyordum şimdi mid kapıya saklanınca short sesi zor duyuyorum yoksa kulaklığın usbsini arkaya öne taktığım için pskolojik mi çözemedim ama seslerde sorun var. fotoda ki özellik var mıydı önceden.
Jak girişlerinde ön arka ses farkı oluyordu da usb de bilmiyorum. Ayarları sıfırla arkaya tak masaüstü kulaklık sesini fulle oyundan volumeyi kendine göre ayarla

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jak girişlerinde ön arka ses farkı oluyordu da usb de bilmiyorum. Ayarları sıfırla arkaya tak masaüstü kulaklık sesini fulle oyundan volumeyi kendine göre ayarla
deneyeceğim teşekkürler aşırı derecede düşüklük var ses duyusu az geliyor.

Top Bottom