Arkadaşlar merhaba. Artık CS2'de skinsiz oynamak sarmıyor. Skinlerde çok pahalı (özellikle bıçaklar). Güvenilir bir skinchanger arıyorum ama kullanırsam ban yeme ihtimalim var mı? Rekabetçi filan girmiyorum sadece ölüm maçı filan atıyorum.
Her türlü yersin.Arkadaşlar merhaba. Artık CS2'de skinsiz oynamak sarmıyor. Skinlerde çok pahalı (özellikle bıçaklar). Güvenilir bir skinchanger arıyorum ama kullanırsam ban yeme ihtimalim var mı? Rekabetçi filan girmiyorum sadece ölüm maçı filan atıyorum.
mutlaka ban yersinArkadaşlar merhaba. Artık CS2'de skinsiz oynamak sarmıyor. Skinlerde çok pahalı (özellikle bıçaklar). Güvenilir bir skinchanger arıyorum ama kullanırsam ban yeme ihtimalim var mı? Rekabetçi filan girmiyorum sadece ölüm maçı filan atıyorum.
Arkadaşlar merhaba. Artık CS2'de skinsiz oynamak sarmıyor. Skinlerde çok pahalı (özellikle bıçaklar). Güvenilir bir skinchanger arıyorum ama kullanırsam ban yeme ihtimalim var mı? Rekabetçi filan girmiyorum sadece ölüm maçı filan atıyorum.
uygun fiyatlı güzel skinler var onları alabilirsinmutlaka ban yersin
Hocam bazı kişiler ranked girmediğin sürece sıkıntı olmaz diyormutlaka ban yersin
ne olursa olsun sonunda ban yersin emin olHocam bazı kişiler ranked girmediğin sürece sıkıntı olmaz diyor
Küçükken ben de kullandım. Seçkin olmayan hesapta ölüm maçı girmiştim anında ban atmışlardı. 2-3 defa yedim böyleHocam bazı kişiler ranked girmediğin sürece sıkıntı olmaz diyor
normal olarak wh aç ya da aimlock aç üç maymuna oynar valve ama skin olunca yapıştırılar affetmezler kullanan arkadaşlarım var ban yiyeni görmedim ama bu yemeyeceğin anlamına da gelmiyor o yüzden tavsiye etmemArkadaşlar merhaba. Artık CS2'de skinsiz oynamak sarmıyor. Skinlerde çok pahalı (özellikle bıçaklar). Güvenilir bir skinchanger arıyorum ama kullanırsam ban yeme ihtimalim var mı? Rekabetçi filan girmiyorum sadece ölüm maçı filan atıyorum.