Neler Yeni

CS2 TAKAS DOLANDIRICILIĞI acil yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
bu bug falan değil adam dolandırıcı ve baya da profesyönel bence envanterinden de belli baya büyük bir envanteri var
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu fotoğrafta da belli olduğu üzere iki tane takas var birisi benim gönderdiğim ve karşılığında 3 item alacağım takas diğeri de fake olan alacağınız item 0 yazıyor bunu kabul etsem gitmişti bıçak
Hocam bi program yazmış olabilirler bi açık olabilir dediğim gibi bi bilgim yok o konuda

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bu bug falan değil adam dolandırıcı ve baya da profesyönel bence envanterinden de belli baya büyük bir envanteri var

bu fotoğrafta da belli olduğu üzere iki tane takas var birisi benim gönderdiğim ve karşılığında 3 item alacağım takas diğeri de fake olan alacağınız item 0 yazıyor bunu kabul etsem gitmişti bıçak
Knk sen garantiye al şifreni degis ne olcak 2dk lik iş

ChristianSerratos

80+ Silver
hocam bunu nasıl yapıyorlar 100 tane fake mesaj geldi nasıl oluyor bu bilen biri açıklayabilir mi

api key de değişiyim mi
api keyi iptal et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Evet ne olur olmaz şifrenizi değiştirin steam guard üzerinden de açık olan bütün hesaplardan çıkışda yapın.

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Hocam nasıl yapıyorlar hiç bi fikrim yok. ama steam guardınız açıksa ve takası onaylamadıysanız hiç bi türlü bıçağınız gitmez. Steam guarddan dolayı hesabınızında çalınması zor bi ihitmal eğer öyle bir şey olursada takas için gene sizin telefonunuza kod gelecek şifre değişimi steam guard aktif dışı bırakma durumunda da otomatik takat banı geliyor belirli bi süre aralığında. O süre zarfında da steam destekle iletişime geçip detaylı bi şekilde anlatır hesabınızı alırsınız geri.
peki ben bu bıçağı güvenli bir şekilde nasıl takaslarım girdiğim sunucuda büyük ihtimal herkes dolandırıcı

api keyi iptal et.
Evet ne olur olmaz şifrenizi değiştirin steam guard üzerinden de açık olan bütün hesaplardan çıkışda yapın.
şuan hallediyorum hepsini

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Sürekli mesaj gelmesi normal adam dolandırıcı, bi yolunu bulur bunlar

~helloworld

80+ Bronze
Kimse takas gönderenin hesabına baktı mı ? şuan baktım ve böyle bir hesap

nasıl dolandırıcı oluyor bunlar arkadaş ben anlamıyorum

kafayı yemelik olay, bu adamın hesabındaki çoğu eşya çalıntıysa???

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-02-06 175925.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-06 175925.png
    1,007 KB · Hit: 210

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
elimde stattrak bir gut knifem var ve bunu takaslamak istediğim için discorddan trademart diye bir sunucuya girdim. Sunucuda takas kanalları var ve ben bu kanallardan birine takas yapmak istediğini yazan birine takas yolladım ve tam takası mobilden onaylamak için telefonu açtığım anda steamden saniye başı durmaksızın mobil onay mesajı geldiğini gördüm. Adamın dolandırıcı olduğunu anladım ve telefonu kapatıp tekrar steame girdiğimde takas teklifini iptal edemediğimi gördüm ve şuan steamde takas teklifleri sayfası açılmıyor (siyah ekran veriyor). Ne yapmam lazım şu an bu işler nasıl oluyor biri aydınlatabilir mi? şuan bıçağım hala envanterimde mi ondan bile emin değilim. (fotoğrafları aşağı ekledim)
Şifreni değiştir , api keyi sil , takası pc üzerinden iptal etmeyi dene.

~helloworld

80+ Bronze
steam nasıl bu olayların önüne geçemiyor arkadaş. Hard anticheat leri vardı CSGO ve CS2 için ,bu olaylar hileden daha basit şeyler hiçbir önlem alınmıyor mu ya

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas

maalesef öyle ya hepsini çalmış ya da bu fake mesajları gönderen başka biri adamın api keyi falan çalınmış olabilir

biren biri anlatabilir mi nasıl oluyor bu iş

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar

Büyük ihtimalle öyledir zamanında dolandırıldım adamın profili aynen böyleydi 16k takas yapmıştı ona güvendikte patladık

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
bu işte tecrübeli biri yok mu gelip anlatsa çok iyi olur herkes burdan bir ders alır

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
bu işte tecrübeli biri yok mu gelip anlatsa çok iyi olur herkes burdan bir ders alır
Dostum bugün bir sunucuda denk geldim, attıkları link sorunsuz gözükmesine rağmen tıklayınca farklı domainli siteye atıyor seni. Linke tıkladığın zaman kullanıcı adı şifre girerek giriş yaptınmı?

Top Bottom