Neler Yeni

Yardım CS2 TAKILMA SORUNU - FPS DROP

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
%99.9 oyun bozuk olduğu için pc oyunları kategorisinde açtım. İmzamdaki sistem ile hangi görüntü ayarını yaparsam yapayım en güncel driver yazılım ve programlarla arkada neredeyse windows dahil her şeyi kapatmış olmama rağmen RAKİP GÖRÜNCE OYUN TAKILIYOR 2 KİŞİ AYNI ANDA ATEŞ EDİNCE OYUN TAKILIYOR kanser oluyorum var mı bu sorunu çözen ? csgoyu kaldıran mühendisin kulakları çınlasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

dipnot başka hiçbir oyunda böyle bi sorun yok yalnızca cs2

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Cs2 daha yeni bir oyun optimizasyon sorunları vardır diğer oyunlarda olmuyorsa dert etmemelisin

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,081
İsim
Emre Zengin
%99.9 oyun bozuk olduğu için pc oyunları kategorisinde açtım. İmzamdaki sistem ile hangi görüntü ayarını yaparsam yapayım en güncel driver yazılım ve programlarla arkada neredeyse windows dahil her şeyi kapatmış olmama rağmen RAKİP GÖRÜNCE OYUN TAKILIYOR 2 KİŞİ AYNI ANDA ATEŞ EDİNCE OYUN TAKILIYOR kanser oluyorum var mı bu sorunu çözen ? csgoyu kaldıran mühendisin kulakları çınlasın

dipnot başka hiçbir oyunda böyle bi sorun yok yalnızca cs2
CS için başlatma kodları varsa kaldır. Oyun dosyalarını doğrula. Güç seçeneği olarak bilgisayar Yüksek Performansta olsun.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
CS için başlatma kodları varsa kaldır. Oyun dosyalarını doğrula. Güç seçeneği olarak bilgisayar Yüksek Performansta olsun.
kanka başlangıç kodu hiç yok güç seçeneği yüksekte zaten işlemci güç yön. min maks %100de sıcaklıklar normal. Oyun dosyalarını doğruladım sorun gözükmüyor silip yüklemek hariç her şeyi yaptım az önce bios güncelleyip oyuna girdim yine takılıyor

Peak2Core

80+
imzamdaki sistem ile sabit 400 fps sıfır takılmayla aylardır oynuyorum. doğrulama işe yaramadıysa oyunu sil tekrar yükle. o da işe yaramaz sistemi formatla.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
r5 5600, tuf 3060ti ile sabit 400 fps sıfır takılmayla aylardır oynuyorum. doğrulama işe yaramadıysa oyunu sil tekrar yükle. o da işe yaramaz sistemi formatla.
sistemi yeni formatladım ve hangi ayarı değiştirirsem değiştireyim 200 - 250 üzerine çıkamıyorum en fazla 300

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,081
İsim
Emre Zengin
kanka başlangıç kodu hiç yok güç seçeneği yüksekte zaten işlemci güç yön. min maks %100de sıcaklıklar normal. Oyun dosyalarını doğruladım sorun gözükmüyor silip yüklemek hariç her şeyi yaptım az önce bios güncelleyip oyuna girdim yine takılıyor
RAM'lerin yerlerini değiştir bir de.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
1 yıl oldu çıkalı

herkeste mi var sadece bende mi merak ediyoruım
Sistemim imzamda yazıyor bende takılma vb yok bi gpu driver'ı yeni yükleyince takılıyor o da 5-10 dakika içinde düzeliyor

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Sistemim imzamda yazıyor bende takılma vb yok bi gpu driver'ı yeni yükleyince takılıyor o da 5-10 dakika içinde düzeliyor
bende kesin bi sorun var o zaman. işlemcide vs diycem o zaman benchmark testlerini falan geçememesi gerekir diye düşünüyorum hiç mavi ekran yemedim daha

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ahmet Unsal
Benim sistemim daha kötü olmasına rağmen çok nadiren anlık droplar geliyordu. Bir ara kasa temizlemesi yaparken ramleri çıkartmıştım. Dün farkına vardım 8 GB kullanıyormuşum. Gerekli düzeltmeyi yaptım anlık droplarda gitti. Max 250 fps alıyorum boş ortamlarda. Oyun içerisinde 140-160 arasında gidip geliyor. Oda benim için ideal bir fps değeri.

İ7 6700
GTX970
G Skill 16 GB ram 2400 cl15
MSI Z170-A pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,067,437
Üyeler
169,569
Son üye
antepli272727