Neler Yeni

Yardım CS2 TAKILMA SORUNU - FPS DROP

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Benim sistemim daha kötü olmasına rağmen çok nadiren anlık droplar geliyordu. Bir ara kasa temizlemesi yaparken ramleri çıkartmıştım. Dün farkına vardım 8 GB kullanıyormuşum. Gerekli düzeltmeyi yaptım anlık droplarda gitti. Max 250 fps alıyorum boş ortamlarda. Oyun içerisinde 140-160 arasında gidip geliyor. Oda benim için ideal bir fps değeri.

İ7 6700
GTX970
G Skill 16 GB ram 2400 cl15
MSI Z170-A pro
ben çıldırıcam ya parçaların da hepsi yeni doğru bi şekilde kullanılıyorlar bilgisayardan anlamayan biri de değilim her parçanın ayrı ayrı testlerini de yaptım sorunsuz görünüyor ama akıcı bi şekilde cs2 oynayamıyorum

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
ben çıldırıcam ya parçaların da hepsi yeni doğru bi şekilde kullanılıyorlar bilgisayardan anlamayan biri de değilim her parçanın ayrı ayrı testlerini de yaptım sorunsuz görünüyor ama akıcı bi şekilde cs2 oynayamıyorum
Oyun içerisinde ki ayarlarda değişiklik yaparak denedin mi? Denediğini düşünüyorum. Yine de sormak istedim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yasin Sarıca
imzamdaki sistem ile sabit 400 fps sıfır takılmayla aylardır oynuyorum. doğrulama işe yaramadıysa oyunu sil tekrar yükle. o da işe yaramaz sistemi formatla.
nasıl hacı ben imzamdaki sistem ile 250 300 arası gidip geliyor

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Oyun içerisinde ki ayarlarda değişiklik yaparak denedin mi? Denediğini düşünüyorum. Yine de sormak istedim :)
neleri değiştirmedim ki.. fsr açıp oynamayı bile denedim patates grafiklerde oynamayı denedim en yüksek grafiklerde oynamayı denedim fark etmiyor. 1024x768de 250fps ise 1080p ultrada 180fps anca bu kadar fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:

komple sildim oyunu baştan indiriyorum. 50mbps ile tahmini 2 saatte falan iner ben daha da geç gelicem. Güncelleme yaparım buraya

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
neleri değiştirmedim ki.. fsr açıp oynamayı bile denedim patates grafiklerde oynamayı denedim en yüksek grafiklerde oynamayı denedim fark etmiyor. 1024x768de 250fps ise 1080p ultrada 180fps anca bu kadar fark var

komple sildim oyunu baştan indiriyorum. 50mbps ile tahmini 2 saatte falan iner ben daha da geç gelicem. Güncelleme yaparım buraya
Yabancı bir forumda görmüştüm. Fps drop olması durumunda Program Files dosyasında yer alan CS2 dosyasını da detaylı temizlenmesi gerekiyor diye. Oradaki detaylara tam bakmanı rica ederim. Eğer videoyu bulursam yine paylaşırım.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Yabancı bir forumda görmüştüm. Fps drop olması durumunda Program Files dosyasında yer alan CS2 dosyasını da detaylı temizlenmesi gerekiyor diye. Oradaki detaylara tam bakmanı rica ederim. Eğer videoyu bulursam yine paylaşırım.
buluverir misin sana zahmet ben misafirliğe gidiyorum şimdi. Oyunu komple sildim ama başka yerdeki dosyadan mı bahsediyor acaba ona göre temizleyeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
cihan şahin
%99.9 oyun bozuk olduğu için pc oyunları kategorisinde açtım. İmzamdaki sistem ile hangi görüntü ayarını yaparsam yapayım en güncel driver yazılım ve programlarla arkada neredeyse windows dahil her şeyi kapatmış olmama rağmen RAKİP GÖRÜNCE OYUN TAKILIYOR 2 KİŞİ AYNI ANDA ATEŞ EDİNCE OYUN TAKILIYOR kanser oluyorum var mı bu sorunu çözen ? csgoyu kaldıran mühendisin kulakları çınlasın

dipnot başka hiçbir oyunda böyle bi sorun yok yalnızca cs2
Birebir aynı sorunu yaşıyorum ve avg 350 fps le oyun oynanmaz halde.

%99.9 oyun bozuk olduğu için pc oyunları kategorisinde açtım. İmzamdaki sistem ile hangi görüntü ayarını yaparsam yapayım en güncel driver yazılım ve programlarla arkada neredeyse windows dahil her şeyi kapatmış olmama rağmen RAKİP GÖRÜNCE OYUN TAKILIYOR 2 KİŞİ AYNI ANDA ATEŞ EDİNCE OYUN TAKILIYOR kanser oluyorum var mı bu sorunu çözen ? csgoyu kaldıran mühendisin kulakları çınlasın

dipnot başka hiçbir oyunda böyle bi sorun yok yalnızca cs2
Sistemin nedir?

Top Bottom