Cs2 vac hesap engellemesi

jat3now

80+
Reaksiyon skoru
6
herkese merhabalar. bir kaç türk görüp ekleyip oyuna girdim birinde hile varmış birden vac hile buldu diyip ben de onun takımındayım diye 20 saat verdi benim faktörüm nolacak şimdi bidaha bir şey olursa hesabım mı kapanır bilen birileri açıklayabilir mi

Hesabına bir şey olmaz, uyarı dışında bir şey olmayacak.

Hesabına bir şey olmaz, uyarı dışında bir şey olmayacak.
hocam bu uyarı bidahaki uyarının katlanarak artacak bir ceza olmasını mı sağlıyor ve benim faktör seviyeme etki ediyor mu bu?

hocam bu uyarı bidahaki uyarının katlanarak artacak bir ceza olmasını mı sağlıyor ve benim faktör seviyeme etki ediyor mu bu?
Bilmiyorum, mantıken etki etmemesi gerekli.

herkese merhabalar. bir kaç türk görüp ekleyip oyuna girdim birinde hile varmış birden vac hile buldu diyip ben de onun takımındayım diye 20 saat verdi benim faktörüm nolacak şimdi bidaha bir şey olursa hesabım mı kapanır bilen birileri açıklayabilir mi
bir şey olmaz muhtemelen hileyi sen kullanmadıysan, fakat bir daha onlarla birlikte girme maçlara.

Evet katlanıyor dikkat etmen gerek grubuna aldıklarını

Geri