CS2 vac yemişim aynı sorunu yaşayan var mı?

szrbne

80+
Reaksiyon skoru
51
uzun zaman sonra iki maç attım 1 win 1 bozgun üçüncüye girerken vac bildirimi aldım. ne çok vurdum ne az şüpheli hareket de yok sebep ne? bazı forumlarda nvidia ekran kartı kaynaklı demişler. yıllardır nvidia kullanıyorum versiyonda mı sorun var acaba?

Direkt vac ban mı yedin? Oyundan atıp vac bilmem bir şeyler falan fistan mı dedi

ekran kartıyla vac banın alakası nedir hocam

Ben de NVIDIA ekran kartı kullanıyorum ama böyle bir sorun yaşamadım daha önce. Arkadaşın dediği gibi kalıcı olarak VAC ban mı yoksa başka bir türde ban mı?

ekran kartıyla vac banın alakası nedir hocam
Ben de NVIDIA ekran kartı kullanıyorum ama böyle bir sorun yaşamadım daha önce. Arkadaşın dediği gibi kalıcı olarak VAC ban mı yoksa başka bir türde ban mı?
bazı driverlar oyunların anticheat sistemini tetikleyebiliyor zamanında amdnin driverından pubgde ban yiyenler olmuştu sanırım onun gibi birşeyden bahsetmişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzun zaman sonra iki maç attım 1 win 1 bozgun üçüncüye girerken vac bildirimi aldım. ne çok vurdum ne az şüpheli hareket de yok sebep ne? bazı forumlarda nvidia ekran kartı kaynaklı demişler. yıllardır nvidia kullanıyorum versiyonda mı sorun var acaba?
kayıtlı ban mı yedin yoksa oyun vac doğrulaması hatası mı veriyor ? zamanında bende vac yemiştim taaa 2017 de oyuna kütüphaneden değilde masaüstündeki simgeden girdiğim için olmuştu kütüphaneden açmaya başlayınca düzelmişti

bazı driverlar oyunların anticheat sistemini tetikleyebiliyor zamanında amdnin driverından pubgde ban yiyen olmuştu sanırım onun gibi birşeyden bahsetmişler

Ben de geçen günlerde VAC yemiştim ama kalıcı olarak değil, dediğin gibi VAC sisteminin çalışmasını engelleyebilecek başka bir uygulamayla çakışıyor tarzında bir uyarıydı. Arkadaşın yediği ban da muhtemelen bu tarzda bir şeydir.

aga maçımız bitti biraz sohbet muhabbet döndü son el dedik maçı başlatmıyor vac diyip
profilinin linkini at ordan görürüz kayıtlı mı vac doğrulama hatası mı olduğunu

kırmızı bir yazıyla yükarda kalıcı olarak banlandın falan yazmıyorsa oyunu kapatıp bidaha aç olmadı pc yi yeniden başlat. Daha önce eğer hile açtıysan eskidende olsa onun banıda olabilir benim bir arkadaş eskiden hile açtığı için daha yeni kalıcı ban yedi.

bazı driverlar oyunların anticheat sistemini tetikleyebiliyor zamanında amdnin driverından pubgde ban yiyenler olmuştu sanırım onun gibi birşeyden bahsetmişler

kayıtlı ban mı yedin yoksa oyun vac doğrulaması hatası mı veriyor ? zamanında bende vac yemiştim taaa 2017 de oyuna kütüphaneden değilde masaüstündeki simgeden girdiğim için olmuştu kütüphaneden açmaya başlayınca düzelmişti
kütüphaneden girince maç başlattı. daha önce hiç karşılaşmamıştım sağ olasın kral.

kırmızı bir yazıyla yükarda kalıcı olarak banlandın falan yazmıyorsa oyunu kapatıp bidaha aç olmadı pc yi yeniden başlat. Daha önce eğer hile açtıysan eskidende olsa onun banıda olabilir benim bir arkadaş eskiden hile açtığı için daha yeni kalıcı ban yedi.
ben ve arkadaşlarımda hile yok kütüphaneden açınca düzeldi enteresan

oha taaaa 2017 de yaşadığım sorun hala devam mı ediyormuş :D garip ama düzeldiğine sevindim.

Bazen öyle hata verebiliyor. Çözümü basit oyundan çık gir yap düzelmezse oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula tekrardan oyuna gir. Eğer yine düzelmezse pc ye reset at düzeliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,699
Üyeler
174,911
Son üye
Yunusemreyaylamaz
Geri