- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam baktımda en iyi değerler 240hz 60 overdrive diyorlar eve geçince sizin dediğinizi deneyeceğim yabancı forumda diyorlarEvet oyun içi grafikten, bulanıklık artar bir tık valoda arttır cs de farketmez
hocam baktımda en iyi değerler 240hz 60 overdrive diyorlar eve geçince sizin dediğinizi deneyeceğim yabancı forumda diyorlarEvet oyun içi grafikten, bulanıklık artar bir tık valoda arttır cs de farketmez
Oc için söyledim , zaten oc li paneller düşük hz de ms artmasın diye bırakılır dediğiniz gibi keskinlik içinde panel içşnde gecikme içinde en sağlıklısı olurhocam baktımda en iyi değerler 240hz 60 overdrive diyorlar eve geçince sizin dediğinizi deneyeceğim yabancı forumda diyorlar
hocam bendede aynı monitör var elemb-sync ne ise yarıyor açılmalı mı monitör 280hz 1ms gtg ve adapty-sync acık mı olmalı amd ekran kartı kullanıyorumOc için söyledim , zaten oc li paneller düşük hz de ms artmasın diye bırakılır dediğiniz gibi keskinlik içinde panel içşnde gecikme içinde en sağlıklısı olur
hocam overdrive 120 yaptım gizli overdrive varmıs akıcı oldu ama sıkıntı çıkar mı zarar verirmi monitöre ve garantiden cıkar mı monitör birde ayar menusu sag alt tarafdaydı sol uste gitti nasıl eski haline getirebilirimOc için söyledim , zaten oc li paneller düşük hz de ms artmasın diye bırakılır dediğiniz gibi keskinlik içinde panel içşnde gecikme içinde en sağlıklısı olur