liluzivert
80+ Bronze
nvidiaSenin sistem amd mi nvidia mı
nvidiaSenin sistem amd mi nvidia mı
knk yardımcı olur musun OVERDRİVE 60 şu an elemb kapalo ADAPTY-SYNC kapalı ADAPTY-SYNC açıp OVERDRİVE 0 mı getireyim nasıl yapayımBilmiyorum oyunu çok daha rahatlatıyor cs 2 de bendede , denesin ms i çok etkilemiyor kendisine göre açar, kapatır
overdrive 0 olursa gecikme çok olurknk yardımcı olur musun OVERDRİVE 60 şu an elemb kapalo ADAPTY-SYNC kapalı ADAPTY-SYNC açıp OVERDRİVE 0 mı getireyim nasıl yapayım
kaç yapsyım knk birde benim MONİTÖR fr gizli OVERDRİVE varmış 120 çıkıypr muş nasıl olduğunu bilmiyotum şuan 280hz de monitör OVERDRİVE 60 iyi mi ADAPTY-SYNC ve elemb sync kapalıoverdrive 0 olursa gecikme çok olur
G sync desteğe göre değişir monitörünnvidia
Arkadaşın panel ips ghost yapıyor şuankaç yapsyım knk birde benim MONİTÖR fr gizli OVERDRİVE varmış 120 çıkıypr muş nasıl olduğunu bilmiyotum şuan 280hz de monitör OVERDRİVE 60 iyi mi ADAPTY-SYNC ve elemb sync kapalı
hocam ne yapmam lazım rakip beni erken göruyor fark ediliyor hangi ayarları tam yapayımG sync desteğe göre değişir monitörün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşın panel ips ghost yapıyor şuan
Şuan ips ghost yiyor hem overdrive hemdeoverdrive 0 olursa gecikme çok olur
Overdrive keskinlestirici iyi bir ekran kartınız varsa overdriveyi 0 lamayın ama kısın veya 0 layın kademe kademe 10 10 deneyin msaa yıda 8x-16x çekip overdriveyi sadece gecikme azaltmak için az kullanın veya paneliniz ihtiyaç duymuyorsa hiç kullanmayınkaç yapsyım knk birde benim MONİTÖR fr gizli OVERDRİVE varmış 120 çıkıypr muş nasıl olduğunu bilmiyotum şuan 280hz de monitör OVERDRİVE 60 iyi mi ADAPTY-SYNC ve elemb sync kapalı
hocam rx 6700xt ekran kartı ryzen5 5600 işlemci var overdrive 20 20 azalıyor artıyorŞuan ips ghost yiyor hem overdrive hemde
Overdrive keskinlestirici iyi bir ekran kartınız varsa overdriveyi 0 lamayın ama kısın veya 0 layın kademe kademe 10 10 deneyin msaa yıda 8x-16x çekip overdriveyi sadece gecikme azaltmak için az kullanın veya paneliniz ihtiyaç duymuyorsa hiç kullanmayın
Amd sisteme g sync monitör almışsın iyi soru adaptive ne varsa kapa öyle kullan msaa da arttırhocam rx 6700xt ekran kartı ryzen5 5600 işlemci var overdrive 20 20 azalıyor artıyor
Dediğim gibi adaptive sync kapat elmb sync kapat 20 ye al veya 0 a takıl 280 hz de msaa arttır keskinlik kaybı içinde bir tıkhocam pek bilmiyordum aldığımda ne yapacağım şimdi
hocam Overdrive 20 alacağım şimdi msaa nasıl artıracağım artırmazsam ne olur birde nasıl artircam amd grafik ayarından mıDediğim gibi adaptive sync kapat elmb sync kapat 20 ye al veya 0 a takıl 280 hz de msaa arttır keskinlik kaybı içinde bir tık
Evet oyun içi grafikten, bulanıklık artar bir tık valoda arttır cs de farketmezhocam Overdrive 20 alacağım şimdi msaa nasıl artıracağım artırmazsam ne olur birde nasıl artircam amd grafik ayarından mı