Neler Yeni

CS2 Vİdeom nasıl olmuş?

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eray
animasyonu yabancı bir adamdan diye biliyorum ben onu alıp koymuşsun sıkıntı değil o da geçişler çok uzun geldi bana geçişler biraz daha kısaltırsan iyi olur yine de eline sağlık

Snowsat12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
animasyonu yabancı bir adamdan diye biliyorum ben onu alıp koymuşsun sıkıntı değil o da geçişler çok uzun geldi bana geçişler biraz daha kısaltırsan iyi olur yine de eline sağlık
Pek bi edit yapmadım hocam aslında o arkadaş'ın yaptıgı sinematik çok hoşuma gitti koymak istedim

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
reisim yanlış anlamada hiçbirşey yapmamışsın sadece şarkıyla vuruş anını denkleştirmişsin daha iyisini yapabilirsin

Snowsat12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reisim yanlış anlamada hiçbirşey yapmamışsın sadece şarkıyla vuruş anını denkleştirmişsin daha iyisini yapabilirsin
Hocam normalde after effects'den editler yaparım diğer videolarıma bakabilirsin yani bilerek bi düz video şeklinde yapayım sonada sinematik atayım dedim böyle bir şey çıktı yorumun için teşekkür ederim bu arada

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Hocam normalde after effects'den editler yaparım diğer videolarıma bakabilirsin yani bilerek bi düz video şeklinde yapayım sonada sinematik atayım dedim böyle bir şey çıktı yorumun için teşekkür ederim bu arada
evet gördüm lol videosu iyimiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,587
Üyeler
165,557
Son üye
BySemihhs
Top Bottom