Cs2 virüssüz ortalama hile

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı / talebi
Cs2 de skin changer hilesi varmı bildiğiniz ?

birde arkadaşlarla 5v5 hile vs hile atıcaz
exloader arkadaşın pc ye virüs gibi bir şey indi o olmuyor

xplay.gg kullanın hem istanbul sunucusu açıyor hem skin ayarlama var hem de çeşitli eğlence modları/hile var

3 gün önce arkadaşım pahalı bir skin changer hilesi aldı 3 gün sıkıntı olmadı bugün ilk maçta vac ban yedi

Cs2 de skin changer hilesi varmı bildiğiniz ?

birde arkadaşlarla 5v5 hile vs hile atıcaz
exloader arkadaşın pc ye virüs gibi bir şey indi o olmuyor
konsol hilesi neden yeterli gelmiyoki aranızda vs atacaksanız.

ayrıca skin changerlar ilk başta olmasada ilerde ban yedirtiyor. valve belirsiz bi anda update atıp fixliyor.

Bu hilenin içerisinde skin changer muhabbeti de vardı. Baya güvenilir bi hile nerden bildiğimi sormayın.

1765043669598.webp

konsol hilesi neden yeterli gelmiyoki aranızda vs atacaksanız.

ayrıca skin changerlar ilk başta olmasada ilerde ban yedirtiyor. valve belirsiz bi anda update atıp fixliyor.
evet bugün updateden sonra maça girdik arkadaş anında ban yedi skin changerden

csde ne kadar hile kullanan varsa

skin changer li hile kullanıp değiştirmesekte banı yiyozmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sorasım var :D
Sormayın hocam. Bolca gençlik ve cehalet içerir.

Sormayın hocam. Bolca gençlik ve cehalet içerir.
exloader ilk başta ben kullanmıştım sorun olmamıştı ama arkadaş kullandı sorun oldu bende o kullanırken yoktu cs2 yi bıraktığım için, o yüzden emin olamıyorum hilelere karşı

skin changer li hile kullanıp değiştirmesekte banı yiyozmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sorasım var:D
zaten senin skin değiştirip değiştirmediğine bakmıyor diğer oyuncular da görmüyor zaten sadece oyun içinde 3. parti uygulama çalıştırdığını anlıyor

zaten senin skin değiştirip değiştirmediğine bakmıyor diğer oyuncular da görmüyor zaten sadece oyun içinde 3. parti uygulama çalıştırdığını anlıyor
o zaman aim hilesinide rahatça bulamazmı

exloader ilk başta ben kullanmıştım sorun olmamıştı ama arkadaş kullandı sorun oldu bende o kullanırken yoktu cs2 yi bıraktığım için, o yüzden emin olamıyorum hilelere karşı
Valla biz çok uzun süreler kullandık. Daha ban yiyen görmedim bu hileden. Ha güncel durum nedir bilmiyorum benim kastettiğim bundan 4 sene öncesi. Asla hile önermiyorum, sadece soru bazlı cevap verdim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri