MonteCapz
80+ Bronze
Dahası
yaptımRekabetçi rankı açık demi? Dosyaları doğrulama yaptın mı steamden.
yaptımRekabetçi rankı açık demi? Dosyaları doğrulama yaptın mı steamden.
Ayırdıkları sunucular için kapasteye göre hareket ediyor olabilirler. Bu mantıkla devam ederlerse zaten tickrate olayına tekrar sıfırdan girmeleri gerekebilir.azar azar dağıtacaklarına direkt açık betaya geçsinler
Açıkçası TR sunucusu bence çok önemli değil. TR kitlesinin %90'nun toxic kitlesi olduğunu düşünce açılmadığı daha iyi diye düşünüyorum. Faceit'te bile Romanyalı, Rus veya Türk geldiyse tamam diyorum hele bu 3'lü bir takıma karma geldiyse %90 lose oluyor oyun.Faceitin bile istanbul sunucusu var valvenin yok şaka gibi şirket yeminle riot valorantı daha güzel yapsaydı valvenin arkası daha çok tutuşurdu
Sunucular çöp olduğu için.Oyuna Sub-Tick getirdiler fakat hala 64 Tick hissediyorum ben. Awp oynayan adama gösteriyorum sonra duvara geçiyorum ve ölüyorum. Pinglerden dolayı mı oluyor?
Arkasında Riot gibi bir reklamcı ve geliştirici olmasaydı şu an öyle bir oyunun varlığı unutulmuştu. Reklam ve ürün satma işini yapıyor Riot yapacak bir şey yok.Valorant o kadar da kötü oyun değil bence millet csnin gerçekçiliğine alıştığı için sevmiyor.
Kesinlikle katılıyorum türkiye sunucusunun olmaması daha iyi ya.Ayırdıkları sunucular için kapasteye göre hareket ediyor olabilirler. Bu mantıkla devam ederlerse zaten tickrate olayına tekrar sıfırdan girmeleri gerekebilir.
Açıkçası TR sunucusu bence çok önemli değil. TR kitlesinin %90'nun toxic kitlesi olduğunu düşünce açılmadığı daha iyi diye düşünüyorum. Faceit'te bile Romanyalı, Rus veya Türk geldiyse tamam diyorum hele bu 3'lü bir takıma karma geldiyse %90 lose oluyor oyun.
Sunucular çöp olduğu için.
O her 2 winde oluyormuş galiba bende açmaya çalışıyorum bendede aynı şekilde.Ben bu oyuna yeni basladim 3 gundur 2 win aliyom 21 saat bekliyorum ne zaman biticek bilgisi olan varmi
aga ben a zönce 8aldım 21 saat ban attı daha yiyecemmi şimdi10 galibiyet olana kadar her 2 galibiyette 21 saat ban yiyorsun. Son galibiyette ban atmıyor.