Neler Yeni

CS2 YENİDEN DAĞITILDI!

bugter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak
Oyun csgo'daki gibi akıcı gelmiyor bana ya ne yapmak lazım bunun için?

JSezar

80+ Silver
azar azar dağıtacaklarına direkt açık betaya geçsinler

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
azar azar dağıtacaklarına direkt açık betaya geçsinler
Ayırdıkları sunucular için kapasteye göre hareket ediyor olabilirler. Bu mantıkla devam ederlerse zaten tickrate olayına tekrar sıfırdan girmeleri gerekebilir.

Faceitin bile istanbul sunucusu var valvenin yok şaka gibi şirket yeminle riot valorantı daha güzel yapsaydı valvenin arkası daha çok tutuşurdu
Açıkçası TR sunucusu bence çok önemli değil. TR kitlesinin %90'nun toxic kitlesi olduğunu düşünce açılmadığı daha iyi diye düşünüyorum. Faceit'te bile Romanyalı, Rus veya Türk geldiyse tamam diyorum hele bu 3'lü bir takıma karma geldiyse %90 lose oluyor oyun.
Oyuna Sub-Tick getirdiler fakat hala 64 Tick hissediyorum ben. Awp oynayan adama gösteriyorum sonra duvara geçiyorum ve ölüyorum. Pinglerden dolayı mı oluyor?
Sunucular çöp olduğu için.

Valorant o kadar da kötü oyun değil bence millet csnin gerçekçiliğine alıştığı için sevmiyor.
Arkasında Riot gibi bir reklamcı ve geliştirici olmasaydı şu an öyle bir oyunun varlığı unutulmuştu. Reklam ve ürün satma işini yapıyor Riot yapacak bir şey yok.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ayırdıkları sunucular için kapasteye göre hareket ediyor olabilirler. Bu mantıkla devam ederlerse zaten tickrate olayına tekrar sıfırdan girmeleri gerekebilir.

Açıkçası TR sunucusu bence çok önemli değil. TR kitlesinin %90'nun toxic kitlesi olduğunu düşünce açılmadığı daha iyi diye düşünüyorum. Faceit'te bile Romanyalı, Rus veya Türk geldiyse tamam diyorum hele bu 3'lü bir takıma karma geldiyse %90 lose oluyor oyun.

Sunucular çöp olduğu için.
Kesinlikle katılıyorum türkiye sunucusunun olmaması daha iyi ya.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Ben bu oyuna yeni basladim 3 gundur 2 win aliyom 21 saat bekliyorum ne zaman biticek bilgisi olan varmi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ben bu oyuna yeni basladim 3 gundur 2 win aliyom 21 saat bekliyorum ne zaman biticek bilgisi olan varmi
O her 2 winde oluyormuş galiba bende açmaya çalışıyorum bendede aynı şekilde.

Kajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Memo
10 galibiyet olana kadar her 2 galibiyette 21 saat ban yiyorsun. Son galibiyette ban atmıyor.

Top Bottom