Neler Yeni

CS2 YENİDEN DAĞITILDI!

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
senelerdir böyle değilmi zaten
Senelerdir 64 tickrate ile süründürüyordu Valve ama şimdi bunu kaldırıp biz yeni bir sistem getirdik ve daha iyi olacak deyip benzer şekilde yine kötü olması skandal açıkcası. MM'de farem bile delaylı dönüyor, spray'i, smoğu geçtik :D

Nedir bu detaylı şekilde bahsedebilir misin?
Faceit bir yan platform. Genel anlamda Valve sunucularından, hile korumasından vs. daha iyi. Ek olarak üst oyuncuların hepsi burada oynuyor, sadece e-sporcular değil. Daha adil bir elo sistemi var.

CS2'de bu platformun oyuna doğrudan dahil olacağı vs. bilgileri vardı fakat şimdi ayrı olarak CS2 için testi açılmış ve herkese değil belirli oyunculara verilmiş.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Senelerdir 64 tickrate ile süründürüyordu Valve ama şimdi bunu kaldırıp biz yeni bir sistem getirdik ve daha iyi olacak deyip benzer şekilde yine kötü olması skandal açıkcası. MM'de farem bile delaylı dönüyor, spray'i, smoğu geçtik :D

Faceit bir yan platform. Genel anlamda Valve sunucularından, hile korumasından vs. daha iyi. Ek olarak üst oyuncuların hepsi burada oynuyor, sadece e-sporcular değil. Daha adil bir elo sistemi var.

CS2'de bu platformun oyuna doğrudan dahil olacağı vs. bilgileri vardı fakat şimdi ayrı olarak CS2 için testi açılmış ve herkese değil belirli oyunculara verilmiş.

Anladığım kadarıyla bir sunucu demi istanbul sunucusu gibi bağlanıyorsun yani ayrı bir program falan değil yani şuan cs2 olmayan biri giremiyor test etmeye?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladığım kadarıyla bir sunucu demi istanbul sunucusu gibi bağlanıyorsun yani ayrı bir program falan değil yani şuan cs2 olmayan biri giremiyor test etmeye?
Istanbul'da sunucuları var. Bu sunucuda oynamak için abonelik alman gerekiyor. Onun harici bölgesel olarak seçiyorsun. EU seçtiğinde %95 Almanya sunucusu geliyor zaten.

CS2'si olması yetmiyor yukarıda belirtilen tüm şartları karşılaman gerekiyor. Platform üzerinde 1k match vs.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Istanbul'da sunucuları var. Bu sunucuda oynamak için abonelik alman gerekiyor. Onun harici bölgesel olarak seçiyorsun. EU seçtiğinde %95 Almanya sunucusu geliyor zaten.

CS2'si olması yetmiyor yukarıda belirtilen tüm şartları karşılaman gerekiyor. Platform üzerinde 1k match vs.
Faceitin bile istanbul sunucusu var valvenin yok şaka gibi şirket yeminle riot valorantı daha güzel yapsaydı valvenin arkası daha çok tutuşurdu

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Faceitin bile istanbul sunucusu var valvenin yok şaka gibi şirket yeminle riot valorantı daha güzel yapsaydı valvenin arkası daha çok tutuşurdu
CS'nin sunucuları nerede pingler 20-30 civarında falan valorant gibi oyunlarda başka sunucuda pingler 100'den başladığı bile oluyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Valorant o kadar da kötü oyun değil bence millet csnin gerçekçiliğine alıştığı için sevmiyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
CS'nin sunucuları nerede pingler 20-30 civarında falan valorant gibi oyunlarda başka sunucuda pingler 100'den başladığı bile oluyor.
frankfurt viyana yada varşovaydı çok dikkat etmedim

coldplay

80+ Bronze
csgo ana sayfasında cs2 haberlerine göz atarken bir menüde kaydolu daha sonra çık ve indiri seçtim şu an bir şey indiriyor cs2 mi bu?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr

TeknoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hidden back
Oyuna Sub-Tick getirdiler fakat hala 64 Tick hissediyorum ben. Awp oynayan adama gösteriyorum sonra duvara geçiyorum ve ölüyorum. Pinglerden dolayı mı oluyor?

Top Bottom