MonteCapz
80+ Bronze
Dahası
güzelusps - motor kontrol kanka
güzelusps - motor kontrol kanka
direkt sattım, bende daha güzeli var torkgüzel
torkuda satıp kabuk alabilirsin kullanıyorum baya iyidirekt sattım, bende daha güzeli var tork
evet öyle de çok eskilerden bir skin baya herkes kullanıyo ondan torkun üstüne 4 tane altın imza sticker koydum çok hoşuma gitti onu kullanıyorumtorkuda satıp kabuk alabilirsin kullanıyorum baya iyi
Reis slam gibi ses uygulaması varsa bakabilirsen iyi olur oyundaydim aklima geldiEğer fikir sahibi olursam bu konuyla ilgili çekeriz
Sınırsız hocam 395 liraya bi kere almak yetiyor zamanla çıkan kasa,silahlardan parası çıkıyorbu seçkin dediginiz aylık mı oluyor 400 TL yoksa bi kere aldın sınırsız mı
kasa alıp satma durumu nasıl işliyor ve nasıl fiyatları artıp kaar elde edebiliyoruzCS2'de merak ettiğiniz konular varmı bunları video haline getirip çekebilirim hem bana içerik fikri çıkmış olur hem sizde sorunuza cevap almış olursunuz.
ne gibi avantajları var cs başlamayı düşünüyorum daSınırsız hocam 395 liraya bi kere almak yetiyor zamanla çıkan kasa,silahlardan parası çıkıyor
Aslında o olay oyle işlemiyor şöyle düşün sen bugün markete gidip 1 tane çikolata aldın bu çikolatanın fiyatı 1 sene sonra aynımı kalıcak? hayır bunada zam gelicek öyle düşün satma durumuda basit zaten direk steam pazarında satabiliyorsunkasa alıp satma durumu nasıl işliyor ve nasıl fiyatları artıp kaar elde edebiliyoruz
İleride gelecek özellik. Böyle olması hem daha fazla puan almanı sağlıyor, Hem de daha fazla reflex geliştiriyor. Bana göre artı bir şeyCs go da ölüm maçı oynadığım zaman takım vs takım şeklinde olurdu, cs2 de herkes tek. Takım vs takım yapabilir miyiz?
Ücretsiz versiyonda hile gelebilir bunda hile gelme olasılığı çok daha az olur birde ücretsiz versiyonda ranked nasıl oluyor bilgim yok maalesef. Haftalık level atlayınca 2 adet eşya düşüyor bazılarının şansına 2.5 k'lık kasa bile düşüyor (yıllardır oynuyorum bana hiç düşmedi )ne gibi avantajları var cs başlamayı düşünüyorum da