Vouxy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
affetMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
affetMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Death match demi girmedin hiçNasıl yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Direk vuruyolardı ama laptop diye muhtemelen masaüstü deneme şansım oldu killerim arttı ne yapmam lazım yada kaç kille kaç ölüm ideal yeni birisi içinölüm maçı at gelişirsin
dostum öyle ideal diye bir şey yok senin acemiliği atman için 500 saati devirmen lazım oyundaDirek vuruyolardı ama laptop diye muhtemelen masaüstü deneme şansım oldu killerim arttı ne yapmam lazım yada kaç kille kaç ölüm ideal yeni birisi için
Dostum dm oyna gunde 1 2 saat aimbotz 1000 kill 10 dk surf 10 dk bhop full faceit sonraSelam kısa bir süredir cs2 oynuyorum oyun güzel ama dm de adamlar doğduğum gibi yürüyemeden vuruyor seçkin hesap değil karşıma 5 yıllık adam geliyor aimim iyi ama rekabetçide bi türlü gelişemedim oyunu bırakmak ta istemiyorum nasıl gelişebilirim laptoptan oynuyodum masaüstüne geçicem belki ondan kaynaklıdır
Dm ye önce botlarlamı başlayayımDostum dm oyna gunde 1 2 saat aimbotz 1000 kill 10 dk surf 10 dk bhop full faceit sonra
YOk normal direk dogardogmaz hs yediginden baslaman lazim alision ztnDm ye önce botlarlamı başlayayım
ölüm sayısı pek önemli değil fakat normal bir aim için kil sayısı 40-50 idealdir ben başta 20 kil alıyordum şuan 100 aldığım oluyor kolay gelişmesiDirek vuruyolardı ama laptop diye muhtemelen masaüstü deneme şansım oldu killerim arttı ne yapmam lazım yada kaç kille kaç ölüm ideal yeni birisi için
Sağol laptop yanmadan önce 30. Saatte falan biraz daha geliştiğimi hissediyodumYOk normal direk dogardogmaz hs yediginden baslaman lazim alision ztn
Kaç saatin varölüm sayısı pek önemli değil fakat normal bir aim için kil sayısı 40-50 idealdir ben başta 20 kil alıyordum şuan 100 aldığım oluyor kolay gelişmesi
Kullandığın crosshairin kodunu yazabilirmisinAIm den ziyade dostum genel bi yapin olsun sadece hs at sonra yavastan spray alismaya basla ama adama govdede sıkma ve aim yerde olmasin peek acilarini ogren