Neler Yeni

CS2'de Nasıl Gelişebilirim?

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,415
İsim
Berk
aim önemli değil bu tarz oyunlarda, oyunu okuyabilmekte. rakibin pozisyonlarını(harita bilgisiyle) özellikle ilk turlar analiz edip ona göre yaratıcılıgınızı konusturmanız lazım. rakibin her an nerden gelebileceğini sezinleyebilirseniz o zaman vurmaya başlarsınız. aim ikinci plandadır. önce sezgilerinizi geliştirmeye bakın bunun için en iyi alıştırma programı ffa dm oynamanız gerekli.

quartle

80+ Gold
Direk vuruyolardı ama laptop diye muhtemelen masaüstü deneme şansım oldu killerim arttı ne yapmam lazım yada kaç kille kaç ölüm ideal yeni birisi için
dostum öyle ideal diye bir şey yok senin acemiliği atman için 500 saati devirmen lazım oyunda

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Görkem çetinkaya
Selam kısa bir süredir cs2 oynuyorum oyun güzel ama dm de adamlar doğduğum gibi yürüyemeden vuruyor seçkin hesap değil karşıma 5 yıllık adam geliyor aimim iyi ama rekabetçide bi türlü gelişemedim oyunu bırakmak ta istemiyorum nasıl gelişebilirim laptoptan oynuyodum masaüstüne geçicem belki ondan kaynaklıdır
Dostum dm oyna gunde 1 2 saat aimbotz 1000 kill 10 dk surf 10 dk bhop full faceit sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
bunicktamyirmiharfli
Direk vuruyolardı ama laptop diye muhtemelen masaüstü deneme şansım oldu killerim arttı ne yapmam lazım yada kaç kille kaç ölüm ideal yeni birisi için
ölüm sayısı pek önemli değil fakat normal bir aim için kil sayısı 40-50 idealdir ben başta 20 kil alıyordum şuan 100 aldığım oluyor kolay gelişmesi

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Görkem çetinkaya
AIm den ziyade dostum genel bi yapin olsun sadece hs at sonra yavastan spray alismaya basla ama adama govdede sıkma ve aim yerde olmasin peek acilarini ogren

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
ölüm sayısı pek önemli değil fakat normal bir aim için kil sayısı 40-50 idealdir ben başta 20 kil alıyordum şuan 100 aldığım oluyor kolay gelişmesi
Kaç saatin var
Mesaj otomatik birleştirildi:

AIm den ziyade dostum genel bi yapin olsun sadece hs at sonra yavastan spray alismaya basla ama adama govdede sıkma ve aim yerde olmasin peek acilarini ogren
Kullandığın crosshairin kodunu yazabilirmisin

Top Bottom