Neler Yeni

CS2'de Nasıl Gelişebilirim?

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak Balta
Selam kısa bir süredir cs2 oynuyorum oyun güzel ama dm de adamlar doğduğum gibi yürüyemeden vuruyor seçkin hesap değil karşıma 5 yıllık adam geliyor aimim iyi ama rekabetçide bi türlü gelişemedim oyunu bırakmak ta istemiyorum nasıl gelişebilirim laptoptan oynuyodum masaüstüne geçicem belki ondan kaynaklıdır
En yakın zamanda seçkin almayı düşünmelisin yoksa rekabetçideki hileler seni oyundan soğutur.Kendini en iyi 10-15 kişilik aim_redline, awp_lego veya pro public topluluk sunucularında geliştirebilirsin.Kişi sayısını dikkat et çünkü fazla kişi olunca sunucu ana baba gününe dönüyo ne yaptığını anlamıyosun.Onun dışında haritalarda smoke,flash ve molotof öğrenmek seni geliştirebilir.

Oyundaki en önemli şey tecrübedir.Tecrübeyide bol bol e-spor maçları izleyip, rekabetçi oynayarak kazanabilirsin.Ayrıca topluluk sunucularıda sana oldukça tecrübe katacaktır.
İyi forumlar...

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Görkem çetinkaya
Kaç saatin var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığın crosshairin kodunu
CSGO-qyhQR-ykFSd-xweKy-YebYX-MDr7C
Mesaj otomatik birleştirildi:

En yakın zamanda seçkin almayı düşünmelisin yoksa rekabetçideki hileler seni oyundan soğutur.Kendini en iyi 10-15 kişilik aim_redline, awp_lego veya pro public topluluk sunucularında geliştirebilirsin.Kişi sayısını dikkat et çünkü fazla kişi olunca sunucu ana baba gününe dönüyo ne yaptığını anlamıyosun.Onun dışında haritalarda smoke,flash ve molotof öğrenmek seni geliştirebilir.

Oyundaki en önemli şey tecrübedir.Tecrübeyide bol bol e-spor maçları izleyip, rekabetçi oynayarak kazanabilirsin.Ayrıca topluluk sunucularıda sana oldukça tecrübe katacaktır.
İyi forumlar...
Faceit oynamasi daha iyi seckin de iyi degil. Kaliteli maclar faceitte

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak Balta

İyi forumlar...
Aim kısmını yazmayı unutmuşum onuda ölüm maçı topluluk sunucularında geliştirmen daha iyi olacaktır çünkü orda en iyisinden en kötüsüne her türlü oyuncuyu görürsün.

Topluluk sunucuları üstünde bu kadar durmamın sebebi oralarda her türden oyuncular bulunur.Faceit 2 levelde gelir 10 levelde bu da tecrübe için oldukça güzel bişey.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
Ali Mert Okuducu
Hile satın alarak(!) Günlük olarak atölye maplerinde aim çalışabilirsin. Sadece aim değil oyun bilgini de geliştirmen lazım. Her mapta smoke falan öğrenerek

quartle

80+ Gold
buralara da bakabilirsin biraz ağır gelebilir ama esporcular denk geliyor sık sık tecrübe olur ama sanada :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,969
İsim
Oğuz
aim önemli değil bu tarz oyunlarda, oyunu okuyabilmekte. rakibin pozisyonlarını(harita bilgisiyle) özellikle ilk turlar analiz edip ona göre yaratıcılıgınızı konusturmanız lazım. rakibin her an nerden gelebileceğini sezinleyebilirseniz o zaman vurmaya başlarsınız. aim ikinci plandadır. önce sezgilerinizi geliştirmeye bakın bunun için en iyi alıştırma programı ffa dm oynamanız gerekli.
Bu kadar da abartmaya gerek yok. Ne kadar taktik kurarsan kur her zaman aim 1. Sırada. Bazen her şeyi yapsan da rakip takımın düz aimi bile taktiği önlemeye yetebiliyor.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Enes Budak
Selam kısa bir süredir cs2 oynuyorum oyun güzel ama dm de adamlar doğduğum gibi yürüyemeden vuruyor seçkin hesap değil karşıma 5 yıllık adam geliyor aimim iyi ama rekabetçide bi türlü gelişemedim oyunu bırakmak ta istemiyorum nasıl gelişebilirim laptoptan oynuyodum masaüstüne geçicem belki ondan kaynaklıdır
Şimdi bilgisayar çok önemli, sana 30 FPS alırken, çok iyi bir cs oyuncusu olursun diyemeyeceğim. Bence asgari olarak 144 fps, 144 hz bir PC lazım.

PC konusunu bırakırsak, nasıl gelişirsin;
1- En önemlisi oynamak, olabildiğince fazla oyna.
2-Bol Bol Death Match
3- E Spor maçı izlemek
4-Profesyonel oyuncuların streamlerini izlemek.
5- Taktikler öğren.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,287
Üyeler
168,275
Son üye
WiseSigorta
Top Bottom