Neler Yeni

CS2'nin gidişatı nasıl olacak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
Türkiye sunucusu olacak mı? Anti-cheat geliştirilip, hilelerin sayısı azalmış bir oyun deneyimi sunulacak mı? Mermiler düzeltilecek mi? Hitboxlar iyileştirilecek mi?

Aklımda bir sürü soru var; sizinle bu konuyu tartışmak istedim. Peki, bu süreç bizim için ne olabilir? Bu süreç tamamlandığında, gerçekten "CS2 buymuş" deyip bir oyun tadı alabilir miyiz?

zorlu123123

80+ Bronze
Türkiye sunucusu olacak mı? Anti-cheat geliştirilip, hilelerin sayısı azalmış bir oyun deneyimi sunulacak mı? Mermiler düzeltilecek mi? Hitboxlar iyileştirilecek mi?

Aklımda bir sürü soru var; sizinle bu konuyu tartışmak istedim. Peki, bu süreç bizim için ne olabilir? Bu süreç tamamlandığında, gerçekten "CS2 buymuş" deyip bir oyun tadı alabilir miyiz?
türkiye sunucusu olmaz
hile azalabilir vanguard gibi sert müdahale edilememsinin sebebi valvenin yönetim politikası özügrlükçü yenilikçi mahremiyete önem vermeye çalışan bir firma kernel bazlı vac getirirler 1 haftaya isteseler ama kernel konusu çok kafa ağıratabilir şirketler için geçenlerde vanguard ss alıyor ekranınızı tarzı bi durum ayyuka çıktı gerçektende alıyor açıklamalarında hile tespit edilirse ss alıyoruz diyor kısacası özelimize giriyor

mermiler ve hitboxlar iyileşmeye başladı çözerler emin ol en kötü cs go gibi olur iyisi olurmu şuan bilinmez amaçları o ama en kötü csgo deneyimi yaşatırlar bir süre sonra

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
olduğum yerde deagle ile adamın kafasına sıkıyorum ve tek yemiyor kafadan vurduğumu saymıyor ya da hiç saymıyor vuruşu %100 eminim göğüsden vuruyorum adamı kafa sayıyor gidişi hiç iyi değil berbat.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Oyunun bir anda çökmesi bıktırdı beni ya. Şu sorunun çözümü yok mu?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
cs diye bir oyun kalmadi unut artik
Valorant dan daha zevkli olduğunu açık ara söyleyebilirim karşınıza hile denk gelmediyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk sunucusu gelmez valve bu

ytMuRaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat Ali Özkan

Dostum Türkiye sunucusunun açılacağını sanmam
Hile sitemi geliştirilebilir ama vanguard gibi olacağını sanmam evet hilelerin azaldığı bi deneyim sunacağını düşünüyorum. Hitboxlar düzeltilmesi uzun sürer gibi.
Süreci valve gerçekten iyi bir şekilde sürdürürse cs2 buymuş diyebileceğimizi düşünüyorum
Ama bu süreç belki 3 belki 5 yıl sürer

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
Dostum Türkiye sunucusunun açılacağını sanmam
Hile sitemi geliştirilebilir ama vanguard gibi olacağını sanmam evet hilelerin azaldığı bi deneyim sunacağını düşünüyorum. Hitboxlar düzeltilmesi uzun sürer gibi.
Süreci valve gerçekten iyi bir şekilde sürdürürse cs2 buymuş diyebileceğimizi düşünüyorum
Ama bu süreç belki 3 belki 5 yıl sürer
Bence, Valve’e ters köşe yaptırabiliriz. Bu, bizim elimizde. Şu an en gündeme gelen sosyal medya Twitter; Twitter’da aslında birçoğumuz #ValveComeToTurkey diye bir etiket paylaşsa, @valvesoftware ve @CounterStrike etiketlesek, en azından bir 100-200k tweet atarak gündeme sokarsak, bence başarabiliriz diye bir düşünce var aklımda.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Valorant dan daha zevkli olduğunu açık ara söyleyebilirim karşınıza hile denk gelmediyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk sunucusu gelmez valve bu
Valoranttan daha zevkli doğru ama cs go dan zevksiz. Onca yıl oyuncuları beklettiler sonuçta böyle para kazanmalık oyun ortaya çıktı. Tamam hadi karekter alımına bi şey demedik de silaha anahtarlık ne alaka a..... Vuruş hissiyatı go dan kötüyken ne alaka yani oyun bulmuyor ya eskiden saat kaç olursa olsun şak diye oyun bulurdu şimdi oyun bulmuyor ben oyuncu sayılarının sahte olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
Valoranttan daha zevkli doğru ama cs go dan zevksiz. Onca yıl oyuncuları beklettiler sonuçta böyle para kazanmalık oyun ortaya çıktı. Tamam hadi karekter alımına bi şey demedik de silaha anahtarlık ne alaka a..... Vuruş hissiyatı go dan kötüyken ne alaka yani oyun bulmuyor ya eskiden saat kaç olursa olsun şak diye oyun bulurdu şimdi oyun bulmuyor ben oyuncu sayılarının sahte olduğunu düşünüyorum.
Hangi modu denediniz?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR