CS'de hesabım seçkin değil ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,770
Dostlar en son 1500 gün önce aktif olan zamanında para verip CS aldığım hesabımı buldum onunla oynamaya karar verdim.
Hesaplar zamanında ücretsiz bir şekilde seçkin olmamış mıydı satın alanlar için ? Bu olayı tam bilmiyorum uzun zamandır CS oynamıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
belirli bir seviyeye gelince seçkin oluyordu ücretsiz

21 seviye olsaydın seçkin geliyordu steam hesabının linkini at bakim

belirli bir seviyeye gelince seçkin oluyordu ücretsiz
Dostum peki bu dediğin hala mümkün mü ? Ayrıca hesabım seçkin olmadığından bana item düşmeyecek mi ? Şu item düşme muhabbeti kalktı diyorlardı ne durumda ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

21 seviye olsaydın seçkin geliyordu steam hesabının linkini at bakim

Steamde 0 levelsin para verip alsaydın cs yi levelin artardı sallıyonmu nabıyon

Dostlar en son 1500 gün önce aktif olan zamanında para verip CS aldığım hesabımı buldum onunla oynamaya karar verdim.
Hesaplar zamanında ücretsiz bir şekilde seçkin olmamış mıydı satın alanlar için ? Bu olayı tam bilmiyorum uzun zamandır CS oynamıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Eğer ücretsiz oynamaya başladıysan 21 Seviye (Teğmen) olunca seçkin veriliyordu. Daha sonra tamamen bu mevzu kalktı. Eğer seçkin aldıysan bu şekilde hâlâ durur.

Oyun hiç bedava olmadan önce oynamaya başladıysan istersen 10 yıllık olsun şu an seçkinin vardır. Oyun içinde er, çavuş, onbaşı gibi seviyelerin varsa seçkinin vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca hiçbir şekilde drop düşüremezsin. Eğer hesabında seçkin olup düşürürsen de Steam seviyem 0 olduğu için 5 dolar veya üstü harcama yapmadan Steam Pazar'da satışa koyamazsın. İnşallah en iyi cevap alırım lo

Geri