Neler Yeni

csde vac ban yedim nasıl kardırırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
KillerSteelShot
Dostum rekabetçi vb oyunlara girdiğinde VAC oturumunuzu doğrulayamadı mı diyor yoksa direkt yukarıda VAC banlı olduğunuz mu yazıyor?
İlk dediğim gibi ise, söyle çözelim hemen.
direk oyunda üstte vac ban yazıyor

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Büyük ihtimalle hile açtın ya da senin haberin yokken arkada 3. parti program açıktı. VAC Ban kaldırmak çok zor. Elinde sağlam deliller olması lazım.
Kaldıran Birisi Yoktur herhalde

polo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Özgür Aydeniz
Overwatch ban %0.1 de olsa haksız yere yeme ihtimaliniz olsa da VAC ban haksız yere yeme ihtimaliniz %0'dır yani hile açtınız açmadım demeyin , ayrıca VAC banı kaldırmanın da bir yolu yoktur

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Mesut hamamcı
Bu şekilde ban yiyip de hile açmadım diyen yalan söyler . Açmışsın cezasını çekeceksin şimdi açmadıysan önceden açmışsındır ondan yemişsindir. Hilesiz oynayın kardeşim şu oyunu iyice şeyini çıkardınız artık. Valla girdikçe şu oyuna kafam atıyor sürekli bir hile geliyor ne anlıyorsunuz ki.

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
Knk hatırladığım kadarıyla en az 2 oyunda 8 den fazla report yediysen overwatch a düşüyorsun overwatch a düştüysen tek şansın 10 dedektifin en az 6 sının youtuber olması. Oda çok düşük bir ihtimal. Peki neden youtuber biliyormusun overwatch a düşersen insanların insafına kalırsan genelde düşenlerin %98 ban yer haklı yada haksız malesef topluluk öle steam destekle iletişime geç eğer overwacth dan ban yediysen zorla talep et yeniden incelensin eğer rek vac den banyediysen ihtimalin bile yok açılmaz çünkü csgo nun anlaşmalarına bakarsan hesabından ve oynadığın bilgisayardan sen sorumlusun. Senin hiç bilmediğin bişeyden bile sorumlusun. Yani vac dan banlandıysan bakmazlar bile lakin overwatch den banlandıysan %0.2 şansla açarlar. Sen stean destekle iletişime geç ve haklı davanı sürdür.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
umut şahin
merhabalar bana yaklaşık 15 20 dk önce bir vac ban geldi steam a bildirim attım ama bişey olur mu bilmiyorum aranızda vac ban yiyip ban kaldıranlar varsa bana yardımcı olabilri mi ?
hile açmassaydın bro veya hile yazılımı bulundurmasaydın knk yedin gg oldu hesap

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben msi afterburner açmak için güvenli moddan çıkıp msi afterburner ile fps me bakmıştım sonra format atmam gerekti şuanda steam dahil yüklü değil inernetten dolayı yükleyemiyorum da acaba ban yemişmiyimdir?

Top Bottom