Arkadaşlar 2023 yılında girdik ama ben 2022 hizmet madalyasını alamadım 38 levelim bir yerde okudum adam abd saatine göre yılbaşı olmadığı için bir önceki hizmet madalyasının alınabileceğini söylüyor sizce bu olabilir mi?
38 level 2022 geçtiğine göre büyük ihtimalle bu yılınkini verir diye düşünüyorumhizmet madalyası bildiğim kadarıyla oynadığın süreye göre veriliyor iyi oynayıp oynamadığına göre değil alabilirsin eğer fazla zaman geçirdiysen
adam zaten iyi oynamakla alakalı bir şey dememiş hizmet madalyası 40lvl de bir verilir 40leveli doldurursan alırsın aynı yıl içinde ikinci 40 lvl i doldurursan madalyanı geliştirirsinhizmet madalyası bildiğim kadarıyla oynadığın süreye göre veriliyor iyi oynayıp oynamadığına göre değil alabilirsin eğer fazla zaman geçirdiysen
ben zaten adama iyi oynayıp oynanmadığını örnek verdim sadece oyun süresine bağlı olarak verildiğini bildiğimi söyledimadam zaten iyi oynamakla alakalı bir şey dememiş hizmet madalyası 40lvl de bir verilir 40leveli doldurursan alırsın aynı yıl içinde ikinci 40 lvl i doldurursan madalyanı geliştirirsin
.ben zaten adama iyi oynayıp oynanmadığını örnek verdim sadece oyun süresine bağlı olarak verildiğini bildiğimi söyledim
edebiyatı kötü hocamHedefte doğru mesaj vermişssin ama cümleyi alakasız eklerle boğmuşssun, cümle anlam dışı kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
ahahahaD bu iyiydi, nice senelereedebiyatı kötü hocam
Eyw,sanada!ahahahaD bu iyiydi, nice senelere