Neler Yeni

CSGO 4:3 Oynamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
Arkadaşa Herkese Selam csgo yu 4:3 oynamak ıstıyorum oyun içi 4:3yaptım monitörümüde 4:3 yapmam gerekıyo mu yoksa sadece oyun içi ayarlayınca olmuş oluyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
iç ayarları yapınca oluyo diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet
ekran kartından yapman lazım kardeşim black bar kapatacaksan eğer

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Oyun içi yapman yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartından yapman lazım kardeşim black bar kapatacaksan eğer
ekran akrtından en boy oranını koru yaptım zaten ben sunu merak edıyorum xantares 4:3 oynuyor ama monıtoru tam kenarlar sıyah degıl sadece oyun ıcı ayarıyla 4:3 oluyosa oyle yapayım bosuna kucuk ekranda oynuyom galıba

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit Gençtürk
Eğer sadece oyun içinden 4:3 yaparsan ekranın kenarları black bar olur ve oyunda hiçbişey değişmez 4:3 avantajını kullanamazsın. Fakat ekran kartı ayarlarından AMD İÇİN ekran ayarlarından ekranı kapla yada ekranı doldur gibi bi seçeneği seçmen lazım NVİDİA İÇİN bi bilgim yok fakat youtubedan bulabilirsin nasıl olduğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran akrtından en boy oranını koru yaptım zaten ben sunu merak edıyorum xantares 4:3 oynuyor ama monıtoru tam kenarlar sıyah degıl sadece oyun ıcı ayarıyla 4:3 oluyosa oyle yapayım bosuna kucuk ekranda oynuyom galıba
black bar olmaması gerekiyo ekranda. eğer varsa görüntü aynı kalıyo ve ekran küçülüyo bu sana dezavantaj oluyo ekran kartı ayalarından bunu düzeltebilirsin

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Oyun içinden ayarlaman yeterli. Eğer yanlarda black bar sorunu olursa Nvidia için; Nvidia Denetim Masası, Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla, Ölçeklendirme, Tam ekran kısmından ayarlayabilirsin. AMD için de aynı olayı yapıyorsun ama nerden bilmiyorum.
Adsız.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,201
Üyeler