olabilir ben 2 yıl önce falan 50tl ye envanter dizmiştim envanteri sattım steam bakiyede 55tl var şuan onla ucuzundan birşeyler uydururum yada oyun falan alırım bana güzel bıçak lazım 2.5k da olur bıçağaYarın unutmazsam atayım neler alacağını.
BYNOGAME'e bak skinler için her şey çok ucuz, kelebek bilr alırsın.
gelir birazdan at fln diyenler4k bütçem var güzel bi bıçak bi ak47 m4 falan istiyorum ne alabilirim? ak47ye max 500 verebilirim m4 e 300 toplamda 800 ediyor bıçağada bi 2k veririm toplamda 1200TL falan artıyor onla pistol awp negev falan ne alabilirim
Trol konu gibi 150tl ye klavye alan 200tl fare onerisi 100tl mik önerisi isteyen birisi 4k cs ye mi yatırcak bide nasıl para kazanabilirim dc den photoshop yapsam 3 5 tl ye diye konu acmis jwucnwucjeu neyse hayalleri yaşa bakalım skin önerisi verelim4k bütçem var güzel bi bıçak bi ak47 m4 falan istiyorum ne alabilirim? ak47ye max 500 verebilirim m4 e 300 toplamda 800 ediyor bıçağada bi 2k veririm toplamda 1200TL falan artıyor onla pistol awp negev falan ne alabilirim
Kanka benle bir sıkıntınmı var senin para buldum skin dizmek istiyorum fakirsen bir şey yapamamTrol konu gibi 150tl ye klavye alan 200tl fare onerisi 100tl mik önerisi isteyen birisi 4k cs ye mi yatırcak bide nasıl para kazanabilirim dc den photoshop yapsam 3 5 TL ye diye konu acmis jwucnwucjeu neyse hayalleri yaşa bakalım skin önerisi verelim
desinler pekte umrumda değil zaten dizmeme engel olmuyorgelir birazdan at fln diyenler
Elinde tl mi var? Yoksa steamde mi para var?Kanka benle bir sıkıntınmı var senin para buldum skin dizmek istiyorum fakirsen bir şey yapamam
Dostum İşlemci ve ekran kartın nedir.4k bütçem var güzel bi bıçak bi ak47 m4 falan istiyorum ne alabilirim? ak47ye max 500 verebilirim m4 e 300 toplamda 800 ediyor bıçağada bi 2k veririm toplamda 1200TL falan artıyor onla pistol awp negev falan ne alabilirim
Fakirsen bir sey yapamam diyor 100tl ye mic 150tl ye klavye önerisi istiyo jwixjwicje Allah ın fakiri seni bak bunu yazmazdım normalde ama bana dediğin için yazıyorum 2k tl lik ekran kartın vardır max burda car car ötüyosun kwixneicKanka benle bir sıkıntınmı var senin para buldum skin dizmek istiyorum fakirsen bir şey yapamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
desinler pekte umrumda değil zaten dizmeme engel olmuyor
Diyemez çünkü islemci ile ekran kartını toplasa 4k etmezDostum İşlemci ve ekran kartın nedir.