Bir USP skinine o kadar para verme bence. İlle de alıcam diyorsan FT falan al. 750 lirayla bıçağına veya AK-AWP'ne ekleme yap. Tabi sana kalmış, ben olsam gider AWP-AK-Bıçak alırdım sadece. Hatta kafama yatan bir bıçak bulsam sadece bıçak alırdım paramın hepsiyle.usp s kill confirmed minimal wear 750tl
Bu senin için fazla veya saçma bir harcama gibi gözükebilir ama kimsenin zevki kimseyi ilgilendirmez. Adam skin önerisi istemiş, harcadığı paraya yorum yapmanı değil. Ya fikir verirsin yada konuya yazmazsın. Ayrıca ölü dediğin oyun günlük 800 bin 1 milyon arası anlık oyuncuya ulaşıyor. Oyun bedava sayılmaz ayrıca. Prime olmak için para vermen gerekiyor. Prime olmayanlar ile aynı maça girmiyorsun.Harcadığın Miktar Gerçek Dışı Ve Saçma Eğer bende bu kadar Para olsaydı Büyük İhtimalle Yatırım yapardım ve Gerçekten Bedava oyuna ve ölü bir oyuna bu kadar paramı yatırıyorsun yaw.
usps canavar çatışması diye bi skin vardı minimal wear 100tl bieşydi o nasıl?Bir USP skinine o kadar para verme bence. İlle de alıcam diyorsan FT falan al. 750 lirayla bıçağına veya AK-AWP'ne ekleme yap. Tabi sana kalmış, ben olsam gider AWP-AK-Bıçak alırdım sadece. Hatta kafama yatan bir bıçak bulsam sadece bıçak alırdım paramın hepsiyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu senin için fazla veya saçma bir harcama gibi gözükebilir ama kimsenin zevki kimseyi ilgilendirmez. Adam skin önerisi istemiş, harcadığı paraya yorum yapmanı değil. Ya fikir verirsin yada konuya yazmazsın. Ayrıca ölü dediğin oyun günlük 800 bin 1 milyon arası anlık oyuncuya ulaşıyor. Oyun bedava sayılmaz ayrıca. Prime olmak için para vermen gerekiyor. Prime olmayanlar ile aynı maça girmiyorsun.
Kelebek benim hoşuma gidiyor. Tabi kendi hoşuna gidene bakman daha iyi olur. M9'lar da güzelkelebek pahalı biraz safari mesh olanı 2000 miydi neydi
Olur beklerimbi 15tl var usps cyrex alabilirimde 7 gün takas banı olacak oyüzden olmuyor
Üzülmeksattım qwe
En son güzideydi bu sıralar faceitdeyimrank ne senin bi cs atariz bea
ak avcılık sporu m4a4 neo noir m9 şam çeliği 2000-2100 arası factory new onu alabilirsin bynogamede4k bütçem var güzel bi bıçak bi ak47 m4 falan istiyorum ne alabilirim? ak47ye max 500 verebilirim m4 e 300 toplamda 800 ediyor bıçağada bi 2k veririm toplamda 1200TL falan artıyor onla pistol awp negev falan ne alabilirim