Yumurtalı Tavuk
80+ Bronze
Ölü bir oyun değil ha güzel Şaka.ölü bir oyun değil valorantın toxic kitlesinden daha güzel bir oyun cs
Ölü bir oyun değil ha güzel Şaka.ölü bir oyun değil valorantın toxic kitlesinden daha güzel bir oyun cs
hile sorununa çözüm gelmedikce cs ÖLÜ bir oyunvalorant oynuyorsun sen dimi?
hocam 10dk önce mesajlarıma beğeni attınız@happy Allah'a şükür durumumuz çok iyi ama bir tane maddiyatla ilgili mesajımı gösterebilir misin ? Sorun dolandırıcı olup olmaması değil. Sorun birbirinize karşı kullandığınız üslup. Ayrıca yanlış bir üslupla söyleyince özür dilemek o kadar zor bir şey değil.
Ben ikinizden de "özür diliyorum".
Ve diger bir konuda, arkadaşlar: adam ister 4k yatırır ister 15k bu kimseyi ilgilendirmez. Burada tavsiye istemiş. Trol konu olduğunu düşünüyorsanız mesaj atmazsınız biter.
arkadaşı engelledim zaten atsada görmem daha zaten ceza yemiş@happy Allah'a şükür durumumuz çok iyi ama bir tane maddiyatla ilgili mesajımı gösterebilir misin ? Sorun dolandırıcı olup olmaması değil. Sorun birbirinize karşı kullandığınız üslup. Ayrıca yanlış bir üslupla söyleyince özür dilemek o kadar zor bir şey değil.
Ve diger bir konuda, arkadaşlar: adam ister 4k yatırır ister 15k bu kimseyi ilgilendirmez. Burada tavsiye istemiş. Trol konu olduğunu düşünüyorsanız mesaj atmazsınız biter.
özür dile diyoruz adam üste çıkıyor okudunuz zaten gördünüz@happy Allah'a şükür durumumuz çok iyi ama bir tane maddiyatla ilgili mesajımı gösterebilir misin ? Sorun dolandırıcı olup olmaması değil. Sorun birbirinize karşı kullandığınız üslup. Ayrıca yanlış bir üslupla söyleyince özür dilemek o kadar zor bir şey değil.
hesapta prime ı etkinleştirdikten beri hile geldiğini görmedim gelmiştir belki ama legithile sorununa çözüm gelmedikce cs ÖLÜ bir oyun
ÖLÜ demiyelim de can çekişiyor diyelim
yakında düzelmezse ölür gibi
bide valorant cs çakmasıhile sorununa çözüm gelmedikce cs ÖLÜ bir oyun
ÖLÜ demiyelim de can çekişiyor diyelim
yakında düzelmezse ölür gibi
cs ile tek bağlantıları fps olmasıhesapta prime ı etkinleştirdikten beri hile geldiğini görmedim gelmiştir belki ama legit
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide valorant cs çakması
Nasıl cs çakması spike mantığından dolayı mı böyle düşünüyorsun? başka benzer hiç bir şeyleri yok neredeysebide valorant cs çakması
Sherlockhocam 10dk önce mesajlarıma beğeni attınız
tabi mesajlar 11 sayfa olunca yeni bitti sanırım
oha kodlama mıSherlock
Aslında müşteriye uyg yi yetiştirmek için bugün Hard bir şekilde kod yazdım. 1 saat önce bitirebilildim. Şöyle yatakta bir foruma gireyim dedim. Bu yorgunluk ve telefonla anca bu kadar hızlı yazabildim
Valorant cs çakması falan değil. Tam tersi cs den daha yaratıcı daha fazla düşünülmüş bir oyun. Ama 1 aydır valodan ve toxic kitlesinden sıkıldım. Cs oynuyorum.hesapta prime ı etkinleştirdikten beri hile geldiğini görmedim gelmiştir belki ama legit
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide valorant cs çakması