2012 yılında aldıysan şimdiye vermesi lazımdı VAC yediğin için vermemiştir. Ben 2016 senesinde almıştım bana geldi rozet.CSGO yu ilk çıktığı sene almıştım 2016 senesinde VAC ban yemiştim 5 yıllık rozet verir mi ?
Hayır gelmezCSGO yu ilk çıktığı sene almıştım 2016 senesinde VAC ban yemiştim 5 yıllık rozet verir mi ?
hayır gelmez vac ban yiyince bütün şeylerden mahrum kalıyor hesapCSGO yu ilk çıktığı sene almıştım 2016 senesinde VAC ban yemiştim 5 yıllık rozet verir mi ?
Hiç oyuna girip bakmadım bir kere giriş yapmam mı gerekiyor acaba ?2012 yılında aldıysan şimdiye vermesi lazımdı VAC yediğin için vermemiştir. Ben 2016 senesinde almıştım bana geldi rozet.
vac yediysen gelse ne olur gelmese ne olurCSGO yu ilk çıktığı sene almıştım 2016 senesinde VAC ban yemiştim 5 yıllık rozet verir mi ?
Hayır gerekmiyor. Tarih 5 yılı geçince otomatik geliyor.Hiç oyuna girip bakmadım bir kere giriş yapmam mı gerekiyor acaba ?
vac yersen faceit oyanayabiliyor musun ki un secure topluluk sunucularına girebilirsin faceitin sunucuları secure durumda faceit oynayamazsınFaceit oynayacağım.
Ticket gönderdim 365 günü geçmiş Steam vac hesaplarını ticket yolu ile açıyorlar. Hesabımı bağladılar.vac yersen faceit oyanayabiliyor musun ki un secure topluluk sunucularına girebilirsin faceitin sunucuları secure durumda faceit oynayamazsın
Steam mi açıyor faceit mi ? Steam açmaz çünkü.Ticket gönderdim 365 günü geçmiş Steam vac hesaplarını ticket yolu ile açıyorlar. Hesabımı bağladılar.
Vaclı hesabı faceite bağlamaya çalışırsan hata verir fakat ticket gönderirsen onlar kendileri bağlıyor fakat üzerinden 365 gün geçmesi gerek benim 1867 gündü bağladılar.Steam mi açıyor faceit mi ? Steam açmaz çünkü.